Ahojte, som v 27tt vsetko v poriadku. Doma mam skoro 3 rocnu dceru. Prve tehotenstvo cele super ale teraz som akasi cudna. Nemam chut jest, vsetci mi idu na nervy, hlavne rodina pritom mi nikto nic nerobi. Akosi teraz nedokazem s nikym vyjst ani sama so sebou. Bars aka hlupost ma rozplace, nebavi ma ani ist von s malou, vobec. Som rada ked zvladnem cosi upratat a navarit. Chapem ze asi hormony ale som z toho celkom v soku ked som sa s tymto este nestretla. Sama sebe idem vlastne na nervy. 😂 Mate nejake rady ako to zlepsit? Citili ste sa niekto podobne?
@anjelicek26 dakujem za radu🫶🏻
@beatrice1111 ja som to takto mala tiež veelmi dlho , nikoho som pri sebe nezniesla, všetci mi liezli na nervy, pomohlo mi netlačiť na seba , proste to brat ako to momentálne je a minimalizovala som kontakt ,aby nedošlo k nedorozumeniam s druhými. Teraz už je to lepšie ale to už mám tesne pred porodom. Podľa mňa to boli hormóny určite.
Aj ja som taka bola. Hlavne ked som s niekym bola /mama, kamaratky, dokonca aj partner/ strasne mi liezli na nervy a ked som ostala sama, rumazgala som, ako mi strasne chybaju 😅😅 o chvilu to budu 3m po porode a vies co, stale mam take divne stavy ale uz na sebe pozorujem, ze sa dostavam celkom dopohody
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No prejde to, plus si pridaj pekne vitamin D, vela zien na to zabuda, uz je november, ide to na psychiku a imunitu velmi plus aj babo potrebuje D-ko na vstrebavanie vapnika do kosti...aspon skus...