Prvý pôrod sekciou kvôli preeklampsii. Bude druhý pôrod tiež sekcia?

lulila098
1. nov 2017

Prvý pôrod sekcia koli preeklampsii
Druhý pôrod automaticky sekcia alebo?? :

vedvieskto
1. nov 2017

@lulila098 ak nebude preeklampsia a si viac ako 24m po sekcií tak nemusí, len si vyber dobrú pôrodnicu, lebo často st.p. SC je ďalšia SC

lulila098
autor
1. nov 2017

@vedvieskto no ja by som práveže chcela ďalšiu. Bojím sa normálne rodiť. Moja prvá dcéra má 4r

vedvieskto
1. nov 2017

@lulila098 neboj sa, je to lepšie ako sekcia, 3/4 žien tak porodíš, ale záleží od nemocnice, fakt sú pôrodnice kde to spravia a nesnažia sa vôbec

lulila098
autor
1. nov 2017

@vedvieskto ja keď som bola na poradni už v nemocnici tak mi sestrička povedala ze ak mamička chce sekciu tak nieje problém. Ale Dr iba pozrel na mňa... Tak som zvedavá...

lavieenrose
1. nov 2017

pre babatko je lepsie prejst porodnymi cestami ;) mysli na to ze pri sc je to velky sok pre ne ked su len tak vytrhnute z ich prostredia..ja som mala cisarsky druhy chcem normalny ...mala mala hypertonus a fizioterapeutka vravela ze zvyknu mat deticky ktore prisli takto na svet..

lulila098
autor
1. nov 2017

@lavieenrose no moja prvá dcéra je zdravucke a veľmi šikovná. To sa len Hovorí otom.

lavieenrose
1. nov 2017

@lulila098 aj moje dieta je zdrave napriek tomu statistiky nepustia...

sidanka
1. nov 2017

@lulila098 prvy syn sekcia z dovodu preeklampsie. Pri druhom mi dali na vyber a volila som spontanny porod a uz (dufam) nikdy viac sekcia. I ked tesne po porode som tvrdila nieco ine :D

lulila098
autor
1. nov 2017

@sidanka prečo nikdy viac?? No ja som to mala fajn. Ako som sa prvý krát postavila tak odvtedy som zabudla na bolesť. Ta bolesť sa úplne že dala zniesť.
Cize preto by som chcela aj druhú sekciu.

sidanka
2. nov 2017

@lulila098 pretoze po sekcii som sa ovela horsie a hlavne dlhsie zotavovala, ako po spontannom porode.

lulila098
autor
2. nov 2017

@sidanka áno?? Ja sa bojím ze sa roztrham alebo ma budú strihať. Toho sa asi najviac bojím. Napr kamoška teraz ma 2 mesačne babo rodila po cisárskom co mala ma už 4 rocky ako moja a maternica sa jej do trhala. 😲

lavieenrose
2. nov 2017

@lulila098 a preto ti nebudu robit problemy ked povies ze chces sc..a nemusis to tu zbytocne riesit ;) ja idem do spontanheho porodu aj stym rizikom...ale ked dr povie pred porodom ze to nevyzera dobre tak ho posluchnem a pojdem aj na druhu sc ..svet sa nezruti

lulila098
autor
2. nov 2017

@lavieenrose ďakujem. No ved Dr vie ze chcem skôr SC tak uvidíme co povie neskôr. Na ďalšej poradí..
Aký vekovy rozdiel máš medzi detickami

lavieenrose
2. nov 2017

@lulila098 este nie som tehotna ale mala ma uz skoro 2 roky
..teraz aa zacneme snazit o druhe

siska25
2. nov 2017

Ja som mala pri prvej dcere preeklampsiu a rodila som prirodzene po vyvolavacke v 36tt. Druhy syn bol sponntane, bez akychkolvek liekov, syn 3640g, cely porod trval od prvych kontrakcii 2,5 hod. Ani pri jednom som nemala nastrih,len tri kozmeticke stehy, kvoli maltm odreninam...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre