Ahojte som v24tt a rastucim bruskom mi vyakocil aj pruh pod hrudnikom.Mam strach z porodu aby sa mne nic nestalo a hlavne babatku.Myslite si ze budu musiet ma odrodit cisarskym?Uprimne radsej by som cisarskym a vyhla sa prasknutiu pruhu alebo niecoho pri tlakoch pri porode.
Bola som na chirurgii dokonca aj u súkromného.skôr ako sa babatko nepríde na svet tak mi s tým nemôžu urobiť nič.ale chirurg mi nevedel povedať či mi to prejde keby si požiadam o cisársky.vraj je to na úvahe gynekológa.no a čo on na to?vraj je to mimo maternice.ale nechápe asi riziko alebo skôr moje obavy o zdravie
Taktiež na ten pruh mi povedal chirurg že až po pôrode keď už budem fit môžem ísť na jednodňový zákrok. Fakt neviem čo si mám o tomto prístupe myslieť. Neskutocne sa bojím pôrodu.Mám už dve detičky spontalnym pôrodom takže strach z pôrodu ako nemam aby ste si nemysleli.ale toho čo sa môže pri pôrode stát s tým pruhom:(
@carrarina ahoj, dala si si po porode urobit ten pruh ako jednodnovy zakrok? Aj mna to trapi ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To myslíš,že akože budú robiť cisársky apruh veselo nech si funguje naďalej? Takto to nefunguje,chod na chir. amb. sa ukázať.