Pruh a tehotenstvo

carrarina
14. apr 2016

Ahojte som v24tt a rastucim bruskom mi vyakocil aj pruh pod hrudnikom.Mam strach z porodu aby sa mne nic nestalo a hlavne babatku.Myslite si ze budu musiet ma odrodit cisarskym?Uprimne radsej by som cisarskym a vyhla sa prasknutiu pruhu alebo niecoho pri tlakoch pri porode.

janinah
14. apr 2016

To myslíš,že akože budú robiť cisársky apruh veselo nech si funguje naďalej? Takto to nefunguje,chod na chir. amb. sa ukázať.

carrarina
autor
14. apr 2016

Bola som na chirurgii dokonca aj u súkromného.skôr ako sa babatko nepríde na svet tak mi s tým nemôžu urobiť nič.ale chirurg mi nevedel povedať či mi to prejde keby si požiadam o cisársky.vraj je to na úvahe gynekológa.no a čo on na to?vraj je to mimo maternice.ale nechápe asi riziko alebo skôr moje obavy o zdravie

carrarina
autor
14. apr 2016

Taktiež na ten pruh mi povedal chirurg že až po pôrode keď už budem fit môžem ísť na jednodňový zákrok. Fakt neviem čo si mám o tomto prístupe myslieť. Neskutocne sa bojím pôrodu.Mám už dve detičky spontalnym pôrodom takže strach z pôrodu ako nemam aby ste si nemysleli.ale toho čo sa môže pri pôrode stát s tým pruhom:(

misiatko26
28. mar 2019

@carrarina ahoj, dala si si po porode urobit ten pruh ako jednodnovy zakrok? Aj mna to trapi ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre