Ahojte, mali ste alebo máte niektorá pozitívne anti D protilátky? Som 38tt a titer mi z 1:32 vybehol na 1:512. Doktorka sa tvárila že je to v poriadku. Máte podobnú skúsenosť? Bolo bábätko v poriadku? Ďakujem za každu odpoveď. Blbé reči si prosím nechajte, neviete si predstaviť v akom som strese.
@juliavolna protilátky mám pozitívne cele tehotenstvo len stále sa titer držal na jednej úrovni a teraz ku koncu to takto vybehlo
Ahoj, dolezite je ci dany typ protilatok sposobuje riziko vzniku hemolytickej choroby novorodenca, mas to urcite na vysledku napisane
@trgypadl prvé vyšetrenia mi dával robiť môj obvodný gynekológ (to boli tie hodnoty 1:32) a tie neboli rizikové avšak teraz mi ďalší odber robili v pôrodnici a dám prišiel len výsledok bez akéhokoľvek popisu a to už je titer 1:512 preto ma to tak vystrašilo
Mal by byt k tomu aj komentar, ak nebol hned, mali by ho este poslat
Pevne verim, ze ak na zaciatku nebolo riziko vzniku hem. Choroby novorodenca u daneho typu protilatok pevne verim, ze nebude ani teraz, drzim palce
@trgypadl ďakujem, dúfam že to tak bude.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja skúsenosť nemam - ale otázku prečo ti to robila dr ?