Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto liekom v tehotenstve? Som v 29. týždni a už dlhé týždne v noci vôbec nespím kvôli kŕčom v nohách, max 2-3 hodiny. Skúšala som magnezko na predpis, vysoké dávky, ale nepomohlo. Nedokážem potom normálne fungovať ani cez deň. Pomohlo to niekomu so spánkom? Nie je to v tehotenstve škodlivé?
@trgypadl Tie kŕče mi spôsobujú nespavosť, magnezku aj všetkému možnému som už dala šancí dosť, nepomáha nič.. nie je možné fungovať ak človek spí v priemere 2-3 hodiny denne dlhé týždne.. hlavne ak mám ešte pracovné povinnosti. :/
Zial v tehotenstve su krce velmi prirodzeny jav, skor by som volila guajacuran
Ahoj, ja som ležala 3 týždne v nemocnici od cca 27. týždňa a dostávala som každú noc prothazin na spanie a 2x denne guajacuran na uvoľnenie svalov 🙂 treba sa poradiť so svojím lekárom, ak prínosy lieku prevažujú zápory, tak by to malo byt v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, Vadia Ti krce, alebo nedostatok spanku? Radsej by som pokračovala v uzivani mg pravidelne, a na vecer prechadzky.... Ku koncu tehotenstva je zial ten spanok prerusovany a nekvalitný, ten liek by som nebrala