Na začiatok šťastné a veselé žienky 🤗
Nechcela som tu v tento deň vypisovať hlúposti, ale nedá mi to. Nakoľko sa jedná o prvé tehotenstvo som mierne vyhukana. Som 38+5 tt; týždeň som ležala v nemocnici koly tlaku (i ked tlak skor stúpal zo stresu; syndrom bieleho plasta)neskôr zistili ze sa výsledky zhoršujú (pomaly pribudla bielkovina v moci ) tak sa rozhodli napomôcť s prostinom. Dostala som ho v piatok rano; ze keď v sobotu neporadím na sviatky môžem ísť domov na priepustku (ae podľa nich to na 90% nerozbehne). Sobotu ráno vyšetrili; prognóza bola ze zo spicky som otvorená na prst. Pustili ma domov.
No od dnešného rana zo mna ide niečo tmavo hnede hlienovitej konzistencii. Môže to byť len z vyšetrenia? Bolesti nemam; len také mierne od spodu keď chodim; ale to myslím ze skôr ako hlavička nalieha .
@pat_pet Ja by som tiez zbehla na pohotovost, drzim palce, nech vsetko prebehne hladko 🤞☺️!
Zrejme hlienova zátka. Ja som to tak mala. Zbehni radšej na pohotovosť
Tak teda nič sa nedialo, nakoľko nedošli žiadne bolesti nechala som tomu voľnú cestu 🙂
Dnes som aj tak nastúpila naspäť do nemocnice. A tak sa mi zda, ze aj spinenie skončilo. Tak to bolo asi z vyšetrenia i keď konzistencia bola iná.
Uvidíme čo povedia najbližšie dni 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@pat_pet moze to byt hlienova zatka. Sup na otocku na pohotovost. Mozno bude mat babo narodeniny s jeziskom 🎄