Ahojte, v 22 tt mi zistili nalez prolaps vaku blan, otvorena na 2 prsty. Lekari mi nedavali ziadnu nadej, tvrdili, ze porodim a s tym aj potratim. Napriek tomu sme vydrzali do 24 tt a nasledne ma previezli do nemocnice v NZ, kde sa neonatologia specializuje na zachranu predcasne narodenych deticiek. Aktualne som stale v NZ (27+2tt) a chvalabohu sa stale drzime pokope bez kontrakcii, krvacania, ci odtekania plodovej vody. Chcem sa spytat, ci sa tu najdu mamicky, ktore mali rovnaky nalez a aj napriek dlhodobej hospitalizacii porodili v termine? Uz sa drzime 5 tyzdnov, bez zmeny, som vdacna za kazdy den, co sme 2v1 a nejak si predcasny porod vobec neviem pripustit, kedze mi naozaj "nic nie je"... aj ked lekari nepochopene po mne pozeraju, ako je mozne, ze sa to este stale nespustilo. Budem vdacna za vase skusenosti, ako ste dopadli pri tomto naleze. Dakujem.
@kikushaa Dakujem!
@barbora0308 to, ze na teba tak nepochopene pozeraju, mozno aj pre nich je to maly zazrak. Takze sa len pekne drzte a dotiahnute to do velkeho zazraku. A v NZ su naozaj neonato odbornici 🙂 Silno drzim palce 🍀
@jane1987 Dakujem!
@barbora0308 pane bože,to sa až hrozne číta 😔 veľmi držím palce.. maličké je bojovník♥️
@lucia0211 Dakujem!
@barbora0308 Už si dávnejšie pisala, alebo sa mýlim? Tiež si myslim že tie pohľady su práve pozitívne prekvapenie. Veľmi držím prsty a je super že ste prešli 24 tt
@tulipanicek Dakujem!
@barbora0308 ahoj, od Tvojho posledného príspevku tu ubehol viac ako mesiac, ako sa máte? Ako sa držíte?
@havefaith Ahoj, zatial sme stale 2v1 🙂 aktualne sme uz 32+2tt, tak bojujeme dalej, aj ked nalez sa zhorsil. Uz som tak cca. 2 tyzdne otvorena na 5 prstov 😏.
@barbora0308 super ste potiahli, bojujte dalej ❤️🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemam skusenost, ale velmi drzim palce. Je super ze si v NZ, si v tych najlepsich rukach 🙏