Prolaps kŕčka maternice v 17 týždni

endycko
8. apr 2012

Ahojte dievcata. Mali ste niektora podobny problem? Som v 17 tt. a pri vysetreni mi zistili, ze moj krcok sa tlaci smerom von. Babo je v poriadku, je to moje druhe tehotenstvo, pri prvom som nemala ziadne problemy. Ak ste nieco podobne niektora mali, ozvite sa. Dakujem.

adka1987
15. apr 2012

ahoj, čo ti na to povedali? ja mám taký istý problém a som v 32.týždni. zajtra idem s tým lekárke, tak som zvedavá čo mi povie 😖

endycko
autor
22. apr 2012

@adka1987 ahojky,nepovedali mi vlastne nic,ze by sa to malo upravit ked babo trosku narastie.Teraz som v 19tt. a zda sa mi, ze sa to zlepsuje.Lezala som doma poctivo dva tyzdne, nohy a panvu som mala hore a trosku je to lepsie. Co ti na to povedala lekarka?Je to tvoje prve tehu?

adka1987
23. apr 2012

ahojky, hej, je to moje prvé tehu. mne povedala, že to mám vonku sliznicu a že po pôrode sa to upraví, že si nemám robiť starosti. tak ti držím palce, nech ti všetko dobre dopadne! asi treba viacej odpočívať a moc sa nenamáhaj 😅

endycko
autor
23. apr 2012

@adka1987 dakujem, aj tebe drzim palce a dufam, ze sa mi to napravi 🙂

apip42
29. apr 2019

@endycko ahoj, prosim ta upravilo sa ti to? Lebo mne dnes zistili krcok v tvare lievika a tiez som v 17tt tak mam strach co bude😔

endycko
autor
1. máj 2019

@apip42 ahoj , krcok som mala stale kratky a makky. Odlezala som si poctivo az do 36 tt. Brala som magnezium a naozaj kludovy rezim, minimum pohybu. Porodila som spontanne v 39tt. zdraveho chlapca. Drzim palce nech ti to dobre dopadne.

apip42
1. máj 2019

@endycko dakujem za pozitivnu spravu,, snad to uspesne dotiahneme do konca🙏🏻🙏🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre