Ahojte dievcata. Mali ste niektora podobny problem? Som v 17 tt. a pri vysetreni mi zistili, ze moj krcok sa tlaci smerom von. Babo je v poriadku, je to moje druhe tehotenstvo, pri prvom som nemala ziadne problemy. Ak ste nieco podobne niektora mali, ozvite sa. Dakujem.
@adka1987 ahojky,nepovedali mi vlastne nic,ze by sa to malo upravit ked babo trosku narastie.Teraz som v 19tt. a zda sa mi, ze sa to zlepsuje.Lezala som doma poctivo dva tyzdne, nohy a panvu som mala hore a trosku je to lepsie. Co ti na to povedala lekarka?Je to tvoje prve tehu?
ahojky, hej, je to moje prvé tehu. mne povedala, že to mám vonku sliznicu a že po pôrode sa to upraví, že si nemám robiť starosti. tak ti držím palce, nech ti všetko dobre dopadne! asi treba viacej odpočívať a moc sa nenamáhaj 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, čo ti na to povedali? ja mám taký istý problém a som v 32.týždni. zajtra idem s tým lekárke, tak som zvedavá čo mi povie 😖