Ahojte baby potrebujem poradiť. Užívam progestanelle 2x1 tbl vaginálne dnes rano som si ju vložila ale za dáke dve hodky som musela ísť na veľkú potrebu a všimla som si na papieri keď slm sa utierala že mi asi cca pól tabletky v kuse vypadlo… čo by ste robili na mojom mieste ? Nebolo by vhodne sk ju dať napr aj poobede ? Ďakujem za rady
@evaachesa a môžem ešte jednu otázku keďže toto všetko zažívam prvý krát je to pre mňa nové keď som začala špiniť samozrejme som zašla k doktorke skontrolovala ma a povedala že je všetko v naprostom poriadku ale deň po vyšetrení som mala v hnedkastom výtoku aj trošku odumretej sliznice treba sa obávať alebo môže to byt ? ( oficiálne v tomto čase by slm mala mať aj menzes ) či to ma nejakú spojitosť
@kikus138 tazko povedat co za tym spinenim je.. moze to znamenat aj zle alr nemusi. A kludne si tabletu mozes zavoest aj poobede. Nic sa nestane. Ja som uzivala 4x denne. Poxas celeho tehu. Takze bezobav. Ak by si v tomto case mala mat menstruaciu tak si v 4.tyzdni a to na usg velakrat nic ani nie je vidiet...teda akk ovulacia nebola ocosi skôr. Takto v zaciatkoch je to vzdy 50 na 50. Drzim palce nech je vsetko ok.
@miskamicha práveže vidieť bolo uz gestacny vak ja som po ket
@kikus138 tak to je ine ak bol gestacmy vak. Len v takych zaciatkoch je to vzdy bud alebo. Drzim palce nech je to v poriadku a nech sa za par mesiacov tesite z vasho babatka. 🙂
@miskamicha ja som aj pre istotu volala do centra a tam mi povedali že je úplne v poriadku že vo vytoku mám aj odumreté kúsky sliznice že moje telo sa ešte čistí že najhorší scenár by bol keby bola jasná krv … ale dali mi progestanelle nech 3x1 tbl si dávam
Baby ďakujem vám za rady ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikus138 daj si až večer ako máš 🙂 mne sa to tiež občas stalo, potom mi doktorka poradila tabletku navlhčiť vodou a odvtedy nič 🙂