Ahojte som v 22 týždni tehotenstva a v prvom trimestri som brala progestanelle preventívne. Ako som prechádzala do druhého trimestra mala som ho už vysadiť takže už nepoužívam. Chcela by som sa vás spýtať je tu niektorá ktorá sa užívali progestanelle len tak preventívne aj dlhšiu dobu napríklad aj do 3 trimestra ? Teda či ste si ho same od doktora vypýtala ? Ja by som ho chcela užívať aj ďalej cítim sa lepšie a bezpečnejšie keď to beriem lenže neviem či si to môžem len tak vypýtať od doktora aby mi to dal preventívne.
Ja som brala progesteron do ukončeneho 36tt
ja som v 31 tt a beriem ho stále od začiatku
@monkabohdalova @liviiiiii a malý ste nejaké problémy alebo to beriete len preventívne ?
Ja som brala len prvy trimester kvoli prvemu biochemickemu tehotenstvu.. potom mu vravel ze uz to nie je potrebne a vsetko dopadlo dobre
Ahoj, tiež beriem od ovulácie a stále pokracujem už akt 18tt tehotenstva a budem preventívne brat do konca.. tak mi to určila lekárka, dôvod mi povedala, že sme sa dlho snažili o baby tak mi ho nechá celé tehotenstvo
ja som už raz potratila a mám vrodenú vadu maternice pri kt. hrozí predčasný pôrod, preto mi ho nechala dr. aj stále nasadený
Ja som brala od pozitívneho testu do 14tt, kvôli potratu predtým....teraz som 18+3 čiže cca mesiac neberiem už.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ved sa skus gynekológa opýtať ci ti len tak predpíše na niekoľko mesiacov progesteron 🙈😀 on ti to najlepšie vysvetli