Užívali ste niektorá z vás progestanelle v tehotenstve? Ja som si doteraz vkladala zospodu a dnes mi to zmenila na ústne užívanie kvôli možnej infekcii a mám už z toho dosť stres lebo mi predtým bývalo strašne zle pri takomto type užívania. Býva zle po užití aj vám alebo máte nejaký tip, čo by nevoľnosti zmiernilo? Alebo to len prespať? 😀 ďakujem.
@elisabetha_2 ďakujem 🙂 a doktorka nemala problem ti to zmeniť naspäť na vkladanie po vyliečení infekcie? Moja očividne má 😫
Nie ona mi povedala že keď doliečim infekciu môžem ďalej vkladať, ak mi to nevadí pretože je to lepšie a účinnejšie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja užívam od začiatku tehotenstva (som v 13tt) vkladám si ich 2xdenne keď som mala infekciu týždeň som ich brala ústne, vždy po jedle a zle mi nebývalo. Moja spolubývajúca v nemocnici ich jedla tiež a jej tiež nebývalo zle ale bola z nich veľmi ospalá. Myslím že je dôležité sa pred tým najesť a ak ich užívaš večer hneď choď do postele 😊