Ahojte od vtedy ako beriem progestanelle som prestala mať výtok jedine čo so mňa vijde je ta tabletka keď sa sprchujem zdola tak so mňa vijde taky kúsok z tej tabletky je taka roztopená ako krém. Volala som môjmu gynekológovi a povedal že je to v pohode že to tak ma byť. K tomu mam aj bolesti v podbrušku občas aj v krížoch. A tam dole som strašne stiahnutá. Som len na začiatku tehotenstva. Malý ste to aj vy tak niektorá od vtedy ako ste brali tie lieky ? Ďakujem za odpoveďe
Ja som napr po užití progestanelle mala neskutočný pocit, že prasknem .. akoby nafúknutá, mala som z toho kŕče, niekedy aj z boku pri obličkách .. užívala som tiež vaginálne, lekár mi potom zmenil na Duphston a po ňom mi bolo fajn. Skús si odsledovať aj to, či ti náhodou možno tiež len "nesadol" 🙂 ... ešte zvyknú predpísať aj utrogestan keď progestanelle nesadne.
@juja_01 ak mi náhodou nesadne tak to potom nebude mať žiadny účinok na ten plod ani nepomôže ani nepoškodí ?
Ak ti nesadne, tak by ti lekár mal predpísať inú alternatívu (utrogestan, duphaston, ..) .. to už by mal zvážiť on.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj je to uplne normalne a bolesti v podbrusku ci krizoch nemas z progestanelle ale je to v tehotenstve normalne, progestanelle je na udrzanie tehotenstva je to prospesny hormon 🙂