Progestanelle 200 mg - nežiadúce účinky

dominika1922
11. jan 2023

Ahojte, doktorka mi predpísala tieto lieky na vkladanie na udržanie tehotenstva. Mali ste niekto aj nežiadúce účinky keď sa to nezapíja vodou ale vkladá do pošvy? Ďakujem🙂

janka359
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gejb
11. jan 2023

@dominika1922 nie, všetko bolo OK.

dominika1922
autor
11. jan 2023

@janka359 áno na vklad mi kázala

dominika1922
autor
11. jan 2023

@gejb čítala som kadečo že aj priberanie ale neviem či keď sa to užíva cez ústa alebo aj vnútorne. Aj keď to je asi malá pravdepodobnosť

petamich
11. jan 2023

ziadne vedlajsie ucinky, pribrala som sice aj za dve zeny ale nepripisujem to progestenallu 🙂

petruska173
11. jan 2023

Jednoznačne vkladať, akurát je vhodné nosiť intimku, keďže to zvykne trochu tiecť. Mňa to trošku nafukovalo ale len minimálne.
Pamätám si keď mi to lekár predpísal a ja na neho že bože to je veľké to nezhltnem. A on taký vysmiaty že to sa nepije, to sa vkladá zo spodu 😂

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaci311
17. aug 2023

@petruska173 prosím Vás, ja som včera na pohotovosti dostala progestanelle 100mg ale to sú malé kapsulky tak tie asi len normálne prehltnúť, či aj tie sa vkladajú?

maryetta
17. aug 2023

@kaci311 na krabicke by si mala mat napisane ci su urcene na vaginalne alebo peroralme uzivanie.

kaci311
17. aug 2023

@maryetta je tam písané že sa prehltaju zapíjajú vodou pred spaním aké dr mi do tel povedala že je to jedno ako si to dám, aj tu čítam príspevky,že je lepšie vaginálne lebo potom od nich nie je tak zle

maryetta
17. aug 2023

@kaci311 aha lebo mna sa dr pytal ci chcem take alebo take. Ze on odporuca skor tie vaginalne. Som si aj vzala tie.
A teda na krabicke mam ze vaginalne. Ale ja beriem ine- utrogestan.

andrea448
15. jan 2024

Stalo sa vám že sa vám tabletka nerozpustila poriadne a vybrali ste si normálne zvyšky?

veron1989
7. feb 2024

@petruska173 pekný deň … beriem progestanelle 3 dni a troska som sa zlakla nakolko som dolu tak naciro vytiekla ale ako citam je to po aplikovany normalne

zbety321
8. feb 2024

Užíval ho niekto alebo poznáte niekoho kto by ho užíval pri snažení a liečil sa na epilepsiu ďakujem

ttanickat
7. júl 2024

@dominika1922 ja Progestanelle ráno užívam cez ústa a večer si vkladám. Večer je všetko okay ale po tej rannej ma už okolo 10:00 vypína. Extrémne som unavená, ledva držím otvorené oči.
Máte podobnú skúsenosť?

michell_22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika1922
autor
6. aug 2024

@ttanickat ja som to mala iba na vkladanie takže unavená som z toho nebola

petruska21
8. aug 2024

@michell_22 písala som správu

veveant
10. sep 2024

@ttanickat ja som si nakoniec ráno nemohla dávať, iba večer, lebo som po ňom mala závraty a musela som spať. Čo sa nedalo keďže okolo mňa behá synček. A bolo jedno či som si ho vzala ústne alebo vložila od spodu.

juliamelagova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre