Progestanelle 200 mg a hnedý výtok

13. okt 2023

Ahojte, som aktuálne 6+2tt, kvôli predošlému biochemickému tehotenstvu mi lekár predpísal Progestanelle 200mg - dal mi na výber, buď zapíjať alebo vkladať 1tbl večer. Nakoľko mi večer býva nevoľno, zvolila som užívanie vkladaním do pošvy. Včera som si vložila 1 tbl a ráno som mala béžový až hnedý výtok na intimke... Viem, že nejaká časť lieku vytečie von, len som znepokojená z tej farby ... neviem či to pripisovať tej tbl alebo sa stalo niečo iné .. cez deň už výtok nemám ... mali ste to niektorá podobne?

luteam
13. okt 2023

Ahoj ano neboj sa je to urcite s tej tbl pokial tam nie je krv je to ok. Mala som to iste tiez som sa bala ale kamoska lekarka mi potvrdila ze je to ok a naozaj bolo uz som 17 tt 🙂

autor
13. okt 2023

@luteam Ďakujem ti za odpoveď 🙂 bola som na vážkach či písať doktorovi alebo ešte počkať .. ale povedala som si, že sa skúsim poradiť ešte "babsky" :D Prajem veľa šťastia v ďalších týždňoch 🙂

luteam
13. okt 2023

Nemas za co viem cim si prechadzas a jansom sa tiez nevedela dopatrat odpovedi este ze mam tu kamosku 🙂 a dakujem aj ja tebe drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre