Prosim uzival niekto progestanelle 200mg v tehu? Ja som v 20tt a dr mi nasadila tento liek vkladanim zo spodu...predtym som uzivala utrogestan no mala som stipanie a opuch zo spodu...mali ste vedlajsie ucinky po vlozeni zo spodu liek Progestanelle ??? Vdaka
@floki1994 prosim z akeho dovodu vam ho dali?? Ja som sa v predchadzajucom tehu otvarali tak mi ich nasadila na podporu krcka
@mariamisko Ja som tiež nemala žiadne nežiadúce účinky.
@mariamisko tiez na podporu krcka...a zatial drzi..sme v 33tt 🙂
@floki1994 to uz mate krasny tyzden a brusko vam netvrdne? Ja uz obcas pocitujem tvrdnutie
@mariamisko tvrdlo ale davam 3krat denne magnezium 500 tabletkove, vela oddychujem, vela tekutin a lepsie.... 🙂
@mariamisko ja som tiez mala opuch a svrbenie z toho.bolo to velmi nepríjemné. Najprv som mala Progestanelle a tak mi zmenil na Utrogestan.no nepomohlo.ale ja som uzivala od zaciatku tehotenstva do 20tt
Ja som užívala Progestanelle 200 počas 1. trimestra a bez akýchkoľvek komplikácií. Akurát som silnejší výtok mávala, ale to je normálne
@marticka85po a potom ste to ako riesili...mne ak nesadnu ani tie lieky chce ma preventivne zasit zo spodu
@mariamisko neriesila som to nijak.musela som vydrzat.
Ja som v 5tt a tiež užívam progestanelle vkladanim a zatiaľ všetko ok 🙂
@kadominika dobrý deň mam zaujem ..som z Trenčína tak poštou alebo packetou ako vam je lepšie 🙂 ...🙏
Prosím mate ešte niekto na predaj Progestanelle ?
Dobry den, prosim nezostal este niekomu Progestanelle? Kupim. Dakujem 🙂
Nezostal niekomu progestanelle a estrofem prosim
@mariamisko neostal niekomu progestanelle prosim?
Nema niekto na predaj estrofem?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mariamisko nie nemala som ziadne vedlajsie ucinky...vkladala som si ho tiez na podporu tehu 🙂