Produkt na strie

18. jan 2022

Baby prosím Vás poraďte niečo na strie s čím máte skúsenosti. Začínam 39tt a dnes som zbadala cely spodok bruska popraskané aj boky až take tmavé fialove strie. Celé tehotenstvo nič. Natieram sa stále a zrazu mi všetko praská 😭 ako to zmierniť aby to aspoň tak nesvietilo a aby som mala elastickejsiu tu pokožku?

malinoismum
18. jan 2022

Ja si úprimne myslím, že už keď ti to popraskalo,
tak je dosť neskoro mazať…
A baby dosť chvália bi-oil.
ja som nepoužívala nič, a ani pri jednom tehotenstve som nemala strie – čiže je to za mňa o elasticite kože ktorú ty neovplyvnis…
A ak by si chcela ovplyvniť, tak určite pravidelným krémováním ešte počas tehotenstva - a nie,
keď už je takto neskoro a koza je už popraskaná…

autor
18. jan 2022

@malinoismum ja sa natieram celé tehotenstvo ale až teraz mi začalo praskať brucho. Boky mám popraskané už pár týždňov ale to brucho podstivo natieram každý deň tak preto sa pýtam či viete odporučiť niečo iné ako bi-oil čo naozaj funguje a aspoň to trosku zmierni

malinoismum
18. jan 2022

Myslím že na existujúce strie už nepomôže nič😏
Drž sa a hlavne nech ti dobre dopadne pôrod – veľa zdravia želám💋

autor
18. jan 2022

@malinoismum aspoň aby neboli fialove a nesvietili tak aby aspoň zbledli

autor
18. jan 2022

@malinoismum ďakujem veľmi pekne 🥰🥰

malinoismum
18. jan 2022

Zblednú ti časom, slniečko v lete pomôže - nebojkaj 💋 nieje začo ♥️

johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamina0078
18. jan 2022

ja mám toto maslo a zatiaľ ani jednu striu aj recenzie má dobré https://www.mojadm.sk/alverde-naturkosmetik-mam...

orini
18. jan 2022

Na Elasti-q proti striam (z lekarne) je napisane, ze zmiernuje viditelnost uz aj vzniknutych. Skus si precitat, neviem aka je tam presne formulacia. Ale ci funguje, neviem.

kristinatop96
18. jan 2022

Keď už raz strie sú, už potrebujú iba čas na zhojenie. A popravde, strie su predovšetkým vec genetiky, elasticitu koze, hydratácie a podobne. Ja som sa povinne 2x denne mazala hneď od pozitívnej testu (mam kožu nachylnu a veľmi ľahko sa mi robia strie) fajnovými a nie lacnými olejcekmi a kremami a aj tak mi popraskalo celé brucho až nad pupok 🤷‍♀️🤦🏻‍♀️som 10 mes po pôrode, síce sú strie už bledsie, ale popravde 9 rane po sekcii ani neviem už a strie sú stále dosť citlivé na dotyk, keďže sú aj 1cm široké. Takže žiaľ, jedine co ostáva, masti (olejcekuj) sa ďalej, ale s tými vzniknutými už nespravíš nič

emalka
18. jan 2022

Stria je jazva, skus si spomenut ako dlho sa ti hoja rany a jazvy, cca tak dlho to bude trvat striam. Ked uz existuju tam im pomoze len to co funguje aj na jazvy - laser, dermarolling, hocico co podporuje tvorbu kolagenu v kozi.

mtn112233
24. jan 2022

Je jedno čím budeš natierať hlavné je aby pokožka neostala sucha.. všetky krémy na strie sú len reklama.. ja som natierala celé tehotenstvo minimálne 3 krát denne obyčajným telovým mliekom alebo bambuckym maslom a ani jedna stria.. ale tiež si myslím že keď už sa spravili už krémom nezmiznú

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre