Ahojte, som 21 tt a mám neskutočné bolesti obličiek a problémy s močením. Bola som u urológa 2 krát a ultrazvuk obličiek a moč je v poriadku. Nieje to urologický problém. Pozrel malého a vraví že je otočený dole hlavou a že môže tlačiť na obličky. Cikať chodím nonstop. Vycikám sa a ani neodídem z wc a už musím cikať znova, vyjdú zo mňa 3 kvapky. Mala ste toto niektorá? Ako ste to riešili, čo vám pomohlo? Tá bolesť je neznesiteľná!
@ildiko36 a kedy ti tá bolesť s tými obličkami prešla? Dúfam že nie až po pôrode :/ nemyslím že mám niečo také. Ta cystokelia neviem čo je, len teraz som narýchlo pozrela na nete tak to by mi asi povedali na urológii
Az po pôrode prešla bolesť😢cystokelu vedia zistit urologovia ale tu stresovu inkontinenciu mozes mať kludne, treba nosiť vložky a robyt kegelove cviky..ked uz nebudes kojit vie ti lekar vypisat lieky, ale to ešte mas ďaleko
@ildiko36 si ma nepotešila :(
Ale mozno u teba sa to zmeny, mozno ked babetko sa otočí dole hlavičkou..mysli pozitivne❤️
Tak toto časté cikanie. v tehotenstve veľmi dobre poznám. Najprv mi malý kopal do mechúra a potom keď sa otočil, mal pre zmenu hlavu na mojom mechúri. Išlo ma z toho poraziť. Večne som mala pocit že mi treba, aj keď zo mňa vyšli dokopy tri kvapky. Prešlo to až po pôrode🙂
@ildiko36 no on už je dole hlavičkou práveže
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne tlačil jeden syn na pečeň, niekedy to bolo na nevydržanie, jedine čo kus zabralo ked som si lahla a našla úlavovu polohu.Druhy syn zase na obličky, nic nepomohlo musela som to vydržat.
A nemas stresovu inkotinenciu ked ti tak treba casto močiť?alebo cystokelu?ja som to tiez mala a veru aj po pôrode mam s tým problemi🙈 skus robyt kegelove cviky na posilnenie panvoveho dna.