Ahojte, chcela by som sa opýtať či bola nejaká z vás v takej situácií ako teraz ja. 22.8.2023 som mala poslednú menštruáciu a podľa toho by som mala byť v 7. týždni. Doktor mi robil ultrazvuk, ale absolútne nič nevidel len vysokú sliznicu. Ani gestačný vak nevidel. Vravel len, že treba čakať a o týždeň mám kontrolu či sa to nejako vyvíja. Podľa odberu mám hcg 440 čo by znamenalo, že som len 4. týždeň tehotná. Pozerala som si menštruačný kalendár a ovuláciu som mohla mať okolo 7. septembra, čo by aj sedelo s týždňom tehotenstva. Mohla som otehotnieť až po ovulácii a preto to nevychádza podľa menštruácie? Som dosť nervozna, pretože začiatkom roka sme prišli o bábätko. Ďakujem za odpovede a skúsenosti
Ahoj, jediné čo mi napadá je, že v septembri ti neprebehla ovulácia vtedy kedy mala. Podľa mňa dôležité je, či hcg stúpa..
Mohla si mat ovulaciu neskor. Sledujes si ju pravidelne?
Dolezite je stupanie hcg, pojdes na dalsi odber? Podla toho uvidis.
A uz len vyckat ten tyzden, ci bude zmena k lepsiemu. Drzim palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,ja som mala rozdiel 3 týždne a nakoniec som potratila..teraz mám rozdiel 11 dní ale cyklus 33 niekedy až 38 dní..v utorok idem znova na kontrolu tak uvidíme čo z toho bude.