Problémy v 23. týždni tehotenstva

angieves
14. jún 2021

Ahojte, som v 23 týždni, už 2 deň sa mi neda riadne spat, zaspávam až okolo 5 rána a spim do cca 9 10 max,stále ma picha v ľavej strane brucha tak nižšie aj keď sa chcem pretočiť, alebo zmeniť polohu musím pomaly lebo mam tam picha. Navyše k tomu, mam hnačku už druhý deň a fakt neviem z čoho, pretože sa stravujem pravidelne. Popri hnačke mam aj fakt že hrozne kŕče v bruchu a keď som dnes volala doktorovi povedal, že si mám dať hylax alebo smectu. Mali ste aj vy podobne problémy? Ďakujem 🙂

juliet86
14. jún 2021

@angieves chod sa dat pozriet. pre istotu. radsej ist 10krat zbytocne ako raz neist

vsetkounas
14. jún 2021

S crevami v tehotenstve som mala stale problem . Bud ma zapekalo alebo prehanalo a ano hylak je super uzivala som ho pravidelne skoro cele tehu s prestavkami . A tiez som mala stravu pestru v tehu sa creva spomaluju moze zato neaky hormom . Skus ten hylak a ked ty bude lepsie isla by som na sono respektive kedy si mala alebo mas poradnu ,podla toho aby si bola v pohode aj psychicky

jaga18
14. jún 2021

@vsetkounas detto, bud zápcha alebo hnačka 🤦‍♀️ celé tehotenstvo. Mne dal Dr len probiotika, ale žeby extra pomohlo nemôžem tvrdiť. Dúfam, že po pôrode sa to napraví, lebo ma už z toho šľak ide trafiť 🙈

kkovacovak
14. jún 2021

@angieves ja nespím od začiatku tehotenstva. Zaspávam vždy o 4 ráno. Keď mám ťažký deň tak o 3. Na každé pretočenie sa budím a musím si podkladať brucho vankúšom. Na striedačku mám zapchu alebo hnačku tiež od začiatku tehotenstva. Črevá cítim pri zapche a mám extrémne bolesti. Takže za mňa to nie sú problémy ale bežný stav 😄

angieves
autor
14. jún 2021

Ani neviete ako ste mi pomohli ♥️ som prvorodička a veľmi som sa zľakla... Ďakujem Vám ♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre