Ahojte, som v 11tt a už asi 2 týždne màm celkom silné bolesti krížov s vyžarovaním miernej bolesti aj do podbruška. Problemy s krizami som mala aj pred otehotnenim, ale teraz (pravdepodobne vplyvom tehotenstva a roztahovanim sa) je ta bolest ovela intenzivnejsia. Co ma vsak troska rozrusilo, ze dnes som spozorovala ze moj vytok (od zaciatku tehu resp. asi cely zivot mam husty biely vytok) zmenil farbu a je viac zltkasto-zeleny. Nic ma tam dole nepali ani nestipe, no s kombinaciou bolesti panvovej oblasti (krize a mierne podbrusko) si uz zacinam nahovarat, ze ci nemam nejaku infekciu/bakteriu. Termin u gynekologa mam az o tyzden, no a moja otazka znie, ci si myslite, ze je okej ak pockam s vysetrenim do toho buduceho tyzdna alebo by ste radsej isli na kontrolu co najskor? Ja len uz mam pocit, ze si obcas iba nahovaram, ze nieco urcite nie je v poriadku...viete moj strach z predchadzajuceho potratu ma stale "strasi", tak uz naozaj niekedy neviem posudit, ci sa obavam bezpredmetne alebo pravom. Dakujem za vas nazor a odpovede!
Zavolaj lekarovi, za to nic nedas. Moj mi vzdy opakuje ze keby sa mi cokolvek nwzdalo, mam zavolat. A podla toho uvidis co ti povie ci hned na kontrolu alebo to tyzden pocka..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barbora0308 isla by som hned. farebny vytok moze byt prejavom infekcie, ktora moze ohrozit aj plod.