ahojte maminy som v 15 tyzdni a mam problemy so zubom, zub ma neboli ale boli ma kost nad nim a boli ma s toho hlava, zajtra idem k zubarovi ale velmi sa bojim. mali ste uz niektora podobny problem? ak ano co vam s tym zubar robil, na co sa mam pripravit? dakujem za odpovede 🙂
@katarinamarkova osmicka?? Mala som nieco podobne - rozvrtane zuby - horne, dolne, zapal nervu, zapal okostnice, rtg v poriadku... neprerezana osmicka, takze chirurgia a odvtedy pokoj.
@katka028 mne sa urobil abces nad dvoma zubmi, takze mi cistili dasno, jeden zub posiel, lebo som mala lozisko nad korenom. Po 2 rokoch (min tyzden) musel ist aj druhy zub von :-P zub priamo ani nebolel, ale kost a polka hlavy.
tak vrtali mi zub mudrosti tie bolesti boli asi z neho, ak by to este bolelo tak bude vrtat aj druhu stolicku vedla, tak uvidime 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katka028 🙂 :( podobny problem riesim uz dlho dlho dlho......najprv ze asi teda zub....dobre bol jeden potencionalny sposobovac bolesti, dali sme ho doporiadku.....vsetko postarom....zub neboli...vlastne ani vtedy priamo nebolel....bolela skor cela sanka na tej strane.
ok....tak asi hrdlo, usne.....nic - zdrava ako buk 🙂
len keby ma permanentne viac ci menej s prestavkami nebolela cela sanka, krk, ucho, oko...asi vlastne na striedacku cela polovica hlavy 🙂 :(
krcna chrbitca? vraj taka ako ma byt - tam chyba nie je
zapal v tele? ale kde figu nic
rontgen? - zdrava 🙂 :(
trojklanny nerv? - vraj mozno.....vieme potlacit bolest, utlmit priznaky ale tento problem je len nasledkom nie pricinou a bude sa opakovat stale pokial neprideme na pricinu.....
reuma - sankovy klb? vraj moze byt - bolest utlmime, pricina vzniku remy - dodnes nitko presne nevie - vyliecit sa neda
....................................
tak si aj ja rada vypocujem ci sa s takymto niecim da nieco robit