Ahojte baby...mam trochu taky chulostivy problem....neviem ci ste sa s tym stretli ale mame s priatelom taky problem...som v 9 tyzdni tehotenstva....lekar mi robil na zaciatku stery a povedal mi ze je vsetko ok u mna....a sem tam si mam robit rozalgin vyplach...no a akurat pocas tehotenstva mam ten tehotensky vytok...ale od kedy som tehotna tak mame s priatelom strasne problemy v sexe.....ja sa citim ok..ale priatel vzdy po sexe ma s nim problemy...boli ho.ma ho opuchnuty a ma na to taky special krem ale vzdy ked sa z toho dostane a mame sex zase sa mu to vrati...a teraz neviem ci mam ja problem s ph v posve kvoli tehotenstvu alebo nie...lebo mame taky problem iba odvtedy....ak ste sa s tym stretli poradte mi prosim....
Staci pouzivat ochranu a nemusite nic taketo riesit,velmi jednoduche-to Vas nenapadlo?
zobrat vzorky u doktora aby ste vedeli co treba liecit
alebo este jednoduchsie ziadny sex🙂
Skúste používať obaja intímnu hygienu Saforelle, dostať to V lekárňach.hlavne nech sa s tým priateľ umyje po styku. Ja som mala časté problémy a toto mi pomohlo. Si myslím že za pokus to stojí 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak ma problemy,tak nech ide k urologovi na stery aj on.a ak sa mu nic nezisti a problemy budu pretrvavat puzivajte kondom,vyhnete sa takto castemu lieceniu po styku