Problémy so sexom v tehotenstve

19. dec 2021

Ahojte baby, píšem anonymne pretože je to dosť citlivá téma ale už si neviem rady. Som v 35tt a priateľ sa ma po sexuálnej stránke absolútne ani nedotkne. Nechcem od neho sex každý deň, stačilo by aj raz za týždeň alebo tak aby som sa aspoň kus cítila krásne že ma o mna záujem. Aktuálne sme 9 týždňov už nemali spolu nič. Vždy keď tuto tému začnem odpovie mi že jemu teraz “nechtí”. Dáva mi veľa lásky, vždy ma postiska, pusu dá a vždy mi da pocítiť že ma miluje ale chyba mi no aj ten sex. Myslite že po pôrode náš sexuálny zivot opäť začne ? Alebo máte s tým niektorá vlastne skúsenosti ?

michaela789
20. dec 2021

Mužom je divné spať s tehotnou. Ja sa im nedivím 🙈
Môj bol úplne v pohode pokým nevyskocilo bruško... Potom už sa okúňal, ošíval..... Po pôrode doslova odrataval dni do konca šestonedelia 😂 on sa vráti do normálu, neboj sa. Hlavne naňho netlač, stresuješ jeho aj seba. 👍

miadi
20. dec 2021

Nie vsetkym muzom je divne spat s tehotnou. Skor takym co neovladaju anatomiu a myslia si ze babatku “ublizia” .. alebo taki ktorym vadi ked mà zena viac kg ako boli zvyknuti. Mne to pride krute ignorovat potreby partnerky. Casto su prave tehotne extra nadrzane. Skuste polohu zo zadu ani nebude vediet ze si teho.

nika3136
20. dec 2021

Mojmu tehotenstvo nevadi, ale vela muzom ano 😉 neboj sa, po porode sa to vrati do normalu

michaela789
20. dec 2021

@miadi tak môj manžel anatómiu ovláda a dobre vie, že žiadne otrasy mozgu a vypichnute oči z toho u dieťaťa nehrozia, ale je mu to divné na psychickej úrovni. Opísal to, že je to ako keby "mal mať sex v kostole" - dá sa to, ale je to divné 😅 🤷‍♀️ ja mu to neberiem, má právo na svoje pocity a nútiť ho do niečoho by nebolo správne. Veď sa dá kadejako potešiť ženu 😅

petamich
20. dec 2021

@miadi moj manzel anatomiu ovlada/l a je aj celkom inteligentny chlap, napriek tomu so mnou intimne zit nechcel 🤷‍♀️ proste mu to bolo neprijemne, takze snad som ho nemala nutit, lebo ja mam svoje potreby, ved evidentne on mal tiez svoje

miadi
20. dec 2021

@petamich nikde nehovorim o nuteni . Nastastie som takeho muza ako mate niektore nemam, ze by mu bolo divne milovanie s tehotnou manzelkou, Tak asi mam stastie a vsetci ostatni to beru inak “normalne”. Len my sme zajace neprirodzene. 😆nevadi,

hederamonstera
20. dec 2021

Mojmu to tiez nevadi, aj napriek pribratiu mi hovori, ze som este krajsia ako som tehotna🥰
ale chapem, ze to moze muzom aj vadit, uz sa ti blizi koniec, tak uz to nejako vydrz 🙂 alebo mu skus dat racionalny argument, ze spermie su napomocne pri konci tehotenstva ;)

mikadooo
20. dec 2021

Ja by som to rešpektovala. Ja som ten problém nemala, ale verím tomu, že tak ako ženy občas vôbec v tehotenstve nemajú chuť na sex, môže mať aj muž nejaký psychický blok/ rešpekt pred bruškom alebo čo... Možno nechce sexovať v "prítomnosti" dieťatka, kto vie 🙂 🤷. Takže ja by som to rešpektovala a pomohla si sama a tešila sa po šestonedelí, že si to potom užijem(e).

petamich
20. dec 2021

@miadi ale coby 😂😂 ze zajace, vsak kazdy to ma nejako - ten moj ani za svet

alexandra2468
20. dec 2021

My sme tiez prestali sexovat niekedy v 32tt, ked som mala obrovske brucho.
Moj muz sa stale bal, ze sa “dotkne” hlavicky dietata 😂 potom v 38tt na poradni hovori porodnik (boli sme tam aj s manzelom) ze: nooo, uz ste na 1cm otvorena, hlavicka je nizko, dajte si doma sex, nech tomu pomozete.
Moj manzel skoro odpadol 😃 povedal, ze tak teraz uz urcite nie.

Po porode odpocitaval dni do konca sestonedelia a skoro sa zblaznil od radosti 😃 a to bol aj pri celom porode.

jordana111
20. dec 2021

Čo by som ja za to dala u nás je to opačne ja nemám vôbec chuť 😆

marrilyn
20. dec 2021

Moj mal obavy, kedze som na zaciatku tehu mala problemy. Ale teda ja som v 2. a 3. trimestri bola stale pri chuti 😁 a ked videl, ze je vsetko ok, tak s tym bol tiez v pohode. Posledny sex sme mali este v den, ked som nakoniec sla do porodnice. A po porode sme ani do konca sestonedelia necakali 😁
U nas bol sex castejsi prave v tehu a po porode este nejaky cas, ako v "beznom" obdobi.

slovakboy
20. dec 2021

To sa vráti. Nesúvisí to s tebou. Príroda to tak zariadila. U niekoho áno u niekoho nie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre