Ahojte, máte niektorá skúsenosti s častým močením v tehotenstve? Ale že extrémne častým. Vyjdem z wc a treba mi zas. Mala som aj bolesti obličiek, ale už som bola 2 krát na urológii a tam je všetko v poriadku. Strašne mi treba cikať a keď sadnem na wc ta cikam 2 sekundy a vyjde to mňa strašne málo
@lenuska9999 to nemám ale denne idem aj 50 krát na wc.. A fakt ani nevyjdem a už znova musím ísť
Mne pomohlo zacat pit vela vody, aspon 2,5 litra denne. Postupne od rana do vecer, nie naraz vecer. Telo ju prestalo zadrziavat, mechur sa ukludnil. Paradoxne, cim viac som pila, tym lepsie som mohla panvove dno a mechur kontrolovat a to aj vo vysokom stadiu.
@rivini ja veľa pijem tiež ale tie obličky ma neskutočne bolia :(
No ak ta bolia oblicky, smer lekar. Pijes naozaj len cistu neperlivu vodu?
@rivini veď som bola už 2 krát. Minulý týždeň.. Moč, ultrazvuk obličiek a močového mechúra ok... A bola som dnes a to isté.. Povedali mi že obličky sú úplne v poriadku.. Pijem čistú vodu, ovocný čaj pol litrový teplý a pila som gemerku a magneziu ale to už som prestala
Nikto ďalší nič??? :(
Ahoj ,ja mám to isté ako ty 🙂 už som si zvykla ,sedím od 4 teho týždňa vlastne len na záchode bojím sa chodiť už aj z domu 😅a som v 13tom takže dúfam,že sa to zmierni časom pri prvom som to nemala
A tie oblicky, ked vysledky su ok, nemozu byt len ze ti babo tlaci dozadu?
Ja som mala a mam to iste, vecer kym zaspim idem aj 10x a niekedy sa postavim z wc a dieta zatlaci a mne je do placu, ze musim sadnut zas na wc. Najhorsie je ked sedim a ignorujem to napr polhodinu, ze sak aj tak by to bolo tak poldeci… a potom sa postavim, ze tak idem cikat a uz sa ani nevystriem a este si ak cvrknem 😄 byt zenou je krasne a noblesne
@petra8786 ja som mala časté močenie v tvojom období tehotenstva tiež ale teraz v tom 20 tt to je už extrém.. A tá bolesť obličiek, to je najhoršie.. To ty ale asi nemáš 🙂
@pinaofina je to strašne otravné s tým močením teraz.. Vycikám sa, utriem sa, postavím sa a zas mi treba tak čakám a vypadnú dve kvapky 😠 ale tá bolesť to je na nevydržanie naozaj. Ty s bolesťou obličiek alebo v okolí obličky nemáš problém?
Aha no obličky má veru nebolia len brucho niekedy a v noci nestíham ani na záchod behať,ja dúfam,že to už horšie nebude
Tak oblicky vyslovene nie, len krize
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to normálne, bábätko tlači na močový mechúr. Pokiaľ nemáš nejaké palenie a bolesti pri moceni