Ahojte, mávam dosť problémy s hlasivkami počas tehotenstva. Niekedy sa mi stáva, že keď rozprávam, tak strácam hlas. Je to zvláštne, ale predtým som to nemala a neviem, či to má súvis s mojím tehotenstvom. Stalo sa to niektorej z vás ???
Ahoj, pocas tehotenstva mi zacali problemy s hlasivkami, tak ako ty hovoris. Bohuzial, ani 8 mesiacov po porode to nie je o moc lepsie. Niekedy malemu nemozem ani spievat, v urcitych momentoch mi proste vypadne hlas. Nie je to stale, niekedy je par tyzdnov, mesiac dobre a potom sa to vrati. Pytala som sa doktorov (v UK) a vraj o tom este nepoculi. Ty si sa pytala svojho lekara?
Ahojte, ja som sa práveže svojho lekára ešte nepýtala, či to má nejaký súvis s tehotenstvom... Na poslednej poradni som na to zabudla 😒 Najbližšiu mám 7.2., tak to určite preberiem s ním... Ale mňa práveže hrdlo nebolí, len mám niekedy taký výpadok hlasu. Som rada, že v podobný problém nemám sama
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja mam taktiez taky problém, a ked som sa na to pytala povedali mi, ze je to sposobene nedostatkom vitaminu C. Mna k tomu niekedy boli aj hrdlo a uzivam HOMEOGENE 9, je to liek proti bolesti hrdla, pri zachripnuti, zapalov hrtana. A v tehotenstve sa moze bez problemov uzivat.