Ahojte písala som tu už raz. Dostala som pár rád, ale... Moja situácia sa zlepšila asi 4 mesiace. Včera ma ale znova začala bolieť jedna mandľa. Mam v nej mandľové kamene. Nooo tak hlupo teraz je ten kameň, že ho nedokážem odstrániť. Z toho sa mi zapálila mandľa. Je pravda ze som do nej včera úplne vrtala takže som to kúsok spôsobila aj ja. Ale poraďte mi co s nou. Bojím sa o malú. Nerada by som predčasne porodila kvôli mandli. Ti niekde som čítala že jedna pani porodila dvojičky v 22tt z problémových mandli. Mali ste to niektorá podobne. Co vám pomáhalo v tehotenstve na mandle.
Šalviu kloktam, mam aj angin ex od dr. Weiss, soanu vodu kloktam. Niečo iné? Vďaka. Boli ma z tej mandle až ucho 🤢🙄🙂
Vďaka.
@gabika029 ja som mala problém s mandľami tesne po pôrode a keďže som kojila, nechcela som brať atb. Krcna mi zakaždým vravela, že budú musieť ísť von. Ja som to odmietala a niekto mi poradil, že mám skúsiť Imudon. Vycmulala som asi dve balenia a odvtedy som nemala už nikdy v živote problém. Chvíľu ho potom prestali vyrábať, lebo som ho radila dakomu a nedal sa kúpiť, ale teraz sa tuším znovu dá, len či bude tak dobre účinkovať, to netuším. Vyskúšaj.
Zajdi k obvodnej... moznoze potrebujes antibiotika. Penicilin je v tehotenstve uplne bezpecny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Momentálne som v 24tt