Problém so zápchou počas tehotenstva

radoslava1666
20. okt 2024

Ahojte mali ste v tehotenstve problem so zapchou? Tiez vas bolelo pritom podbrusko? Čo vam pomohlo na stolicu?

andaluzia12
20. okt 2024

Ľavove semienka namočené vo vode, popri/pred/po každom jedle … pomáha mi to… veľmi ma bolelo v podbrušku až smerom ku konečníku, Dr. zhodnotil že sú to vnútorne hemeroidy, kázal mi kúpiť detralex. Odvety som ok..

adka3321
20. okt 2024

@radoslava1666 Ja som si kupovala v dmku slivkovu stavu a to som pila, tak 1-1,5dcl denne a pomohlo. Alebo ako vyssie pisu lanove semienka, ale rozmixovane (ja som mixovala ponornym mixerom), cele tebou len preletia bez vacsieho ucinku.

marhulka15
20. okt 2024

@radoslava1666 ahoj, ja s tym mam problem uz asi 2 mesiace napriek tomu ze stravu mam vybornu. Riesila som to s mojim gynekologom a odporucil mi vhodne prehanadlo. (Slivkovy dzus je moj kamos, aj semiacka, aj vsetko ovocie a zelenina)

leidin
24. okt 2024

Mne pomaha sa najest trochu viac. Zvycajne proste jem po troske a ked si dam standardnu porciu tak to proste uvolni to miesto lebo ho nie je dost. Radsej ale jem menej lebo mi byva z jedla zle. Ale ak ty mas horsie to fungovanie, nie ako ja, tak 100% saratica mineralka. Do 10 min a neboli to tak svinsky jak prehanadlo.

sisska96
24. okt 2024

Susene slivky s vlažnou vodou alebo mliekom. Budeš kakat jak vodopád 😅

simca06022011
24. okt 2024

glycerinove cipky :DDD ale inak napr. aj jablkovy dzus (ale klasika, fresh s drenou)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre