Ahojte. Som v 15.tt a mam taky problem, ze sa v noci neviem vymocit. Proste mi to nejde, ale mechur mam plny, ale vzdy iba v noci. Pomahalo mi ked som sa trosku presla a vzdy to nejako povolilo. Bohuzial, dnes nad ranom som skoncila na pohotovosti nakolko som sa 2 hodiny nevedela vycurat a uz to bolo neunosne, mechur mi islo rozrhat. Vycievkovali ma, vysetrili moc-negativny, ale lekar mi nic nepovedal☹️ Ze nemam vecer pit, ze zrejme ked mam plny mechur, tlaci ho maternica a preto to nejde. Nemali ste s tym niektora skusenost? Dakujem😊
@mirulka167 Ahoj,mam taky isty problem ale som v 10 tt,prosim ta ako ti to preslo? kolko to trvalo?
@25peta3 Ahoj. Prepac, nevsimla som si, ze si pisala. Drzala som sa odporucania od lekara a cca 2h pred spanim som uz skoro vobec nepila. Chodila som poctivo na wc hned ako som co i len trosku zacitila, ze sa mi chce curat. A takto nejako to same preslo🙂 Dufam, ze uz to mas lepsie, je to hrozne neprijemne, ja viem😞 Drzim palce
@25peta3 A este mi lekar poradil, ze ak mi to nepojde, mam si vliezt do sprchy a s teplou vodou si sprchovat brusko, ze by to malo ,,povolit"🙂 Ale to som nikdy nevyskusala🙂
@mirulka167 Dakujem za odpoved, ja to mam niekedy aj cez den,takze pit budem tak ci tak,a ked sa mi uz ozaj neda tak musim jedine vo vani s vodou,ale musim trochu tlacit,inak sa mi neda aj ked viem ze tlacit sa nema 😏 uz to mam cca 3 tyzdne a lezie mi to na nervy, dufam ze to raz prejde
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala som taký pocit, akoby som "nevycikala" všetko. Teda stále som chodila na WC. Áno, je to z tlaku rastúcej maternice, tiež som mala problém sa vymocit, až nasilu niekedy. Aj 10 minút som bola na WC,hoci bolo treba, a veľmi pomaly po kvapkách to šlo. Neviem, či s tým sa dá dačo urobiť, jedine prežiť to, po pôrode to prejde. Skus večer nepiť, ale z mojej skúsenosti bolo tak, že úplne jedno, či som pila, alebo nie.Možnoaj psychika to robí, cez deň až tak nemyslíš na to, v noci si v strese, že to nepôjde...