Dobrý deň prajem, som v 24+1ttpred týždňom som si našla krvavý výrok najprv akoby ružový potom druhý deň krv potom do hnedá potom to prešlo.... nie vždy a nie cely deň .... niekedy bol aj biely.. utekala som k dr ten má pozrel babo ok vody dosť krcok zatvorený a dlhy neotvaram sa nevidel žiadny problém len placentu mám vzadu a dole ale nie v pôrodnej bránke... ale že nevidí ani stopy krvi... spravil mi aj vytery kde sa našli e coli.. baktérie... dal mi atb augmentin.. užívam už pár dni.. vsetko ok a dnes zas krvavý výtok ... babo kope brucho neboli neviem či ísť zas k dr včera som mala akurát poradňu a vsetko v poriadku... ja neviem čo to je a som zúfalá z toho, nemali ste niektorá podobný problém? 😞
Špinila som s prestávkami asi do 28-30tt. Niekedy aj jasno červená krv, niekedy len hnedé spinenie, niekedy ružové a raz bolo aj normálne krvacanie. Zo začiatku, keď som si našla po utretí na WC krv som bežala k Dr. Nikdy nič zlé nenašli, ani hematom, ani nič zlé s bábom, ani s placentou. Vysvetlenie bolo, že mám citlivý krcok, v správe z nemocnice som mala napísané ectropium krcka maternice, čiže niečo ako ranka na krcku, ktorý pri námahe, po siexe, po vyšetrení, alebo len tak z ničoho nič zakrvaca a preto ta krv a následne špinenie a taktiež tenké cievky, ktoré praskali a krvacali, čiže sa objavila krv. Všetko tam dole je teraz veľmi prekrvene. Dr. Mi radšej odporucila nesexovat. Nic by sa síce nestalo, placenta bola hore, len mi povedala, že by som mohla opäť zakrvácať, tak som si povedala ze načo si robiť stresy. Potom čo som zakaždým chodila k Dr a stále všetko OK bolo a objavilo sa mi to znova už po stý x už som ani nešla k dr., v 26tt som krvacala ako pri MS, polezala som si v nemocke 2 DNI, nič nezistili, žiadne vnútorné krvácanie, placenta OK, babo OK, domov som šla so spinenim, kúpila som si ascorutin, ten som brala a potom už sa krvácanie ani špinenie neobjavilo až do konca tehotenstva. Ale akože viem čo prežívaš, ja keď som si našla po WC krv ZASE tak už som bola v koncoch niekedy, aj som si poplakala, že prečo ja musím sa tak strachovať stále o babo, ze prečo stále tá krv, bála som sa chodiť na wcko... Noo, ale chvalabohu "len" slabe cievky a ranka na krcku. Podľa mňa to je aj tvoj prípad, niečo také, keďže nezistili nič zlé na sone. Uvidíš, bude to v pohode 🙂 hlavne sa snaž byť v pohode psychicky, babo to cíti. A kúp si ascorutin, je to neškodné 🙂
a ešte som zabudla napísať, že možno aj tá ecoli, má vplyv na to spinenie.ja som tiež mala stále nejaké mykozy, baktériu a brala som tablety, síce nie ATB ale vkladala som si dnu čapiky, a Dr povedala, ze aj to môže mať vplyv na cele prostredie tam dole
@vinejka6 ďakujem pekne ak to bude pokračovať ja pôjdem zajtra k dr aj mu zavolám... keď nič nenájde opýtam sa ho na ten ascorutin.. ďakujem veľmi pekne potešila si má že to nemusí byt nič vážne a v nemocnici lezat... to je moja nočná mora doma
Mám 1,9r dcéru a ta bezo mna nikam nejde
@vinejka6 ďakujem krásne, my už mame dcéru čakáme syna a stresovala som sa teda pri oboch... už nech to mám za sebou lebo furt len nejaké problémy...
Aj pri dcére som krvacala ale len do 12tt potom prestalo úplne a nikdy by mi nenapadlo že sa môže krvácať aj v neskoršom štádiu.... ešte raz ďakujem pekne ☺️
Ahoj, môžeš mať po prvom pôrode ranku a tá môže krvácať. Ja som tak bola pri druhom tiež. Stresy veľké, ale ak už máš drobčeka otočného a nalieha ti dole tak to môže spôsobovať.
@martina1201 mám ho otoceneho dole ale je šikmo a ja som rodila cisárskym aj napriek tomu tam môžem mat ranku?
@monika92 tak potom asi nie.
Dobry den som este len na samotnom zaciatku tehotenstva a vcera som bola na vysetreni kde mi moja gyn.robila aj vaginalne vysetrenie kde teda bolo vsetko v poriadku uzivam Duphaston.ale od vcera vecera som zistila pri malej potrebe ze pri utierani sa som si nasla krv trisicka viac silnejsiu ako ked len zena spini je to normalne? Dnes rano je to uz o nieco slabsie moze to byt tym ze este len vcera som zacala uzivat Duphaston?dakujem za rady.
Dobry den chcela bysom sa opitat vas som 4 tyzne tehotna a zacala som krvacat ale na teste mi ukazuje ze som stale tehotna
@vanesa33love tehotenský test ukazuje tehotenstvo aj mesiac po potrate... to nič neznamená, musíte k dr on Vám najlepšie povie... môžete krvácať aj v čase kedy ste mali dostať ms.. ja som pri oboch tehotenstvách a všetko v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nemali ste tutumutu predtym?