Problém s hlavičkou bábätka na sone

dejna0412
17. aug 2022

Ahojte,Vcere som bola u dr a robila mi usg a kontrolovala hlavičku a nenašla niejaku priečinku ci čo v strede hlavičky ako mi to ona popisovala.Som 17+2 tt …hneď má na zajtra objednala na špeciálne sono kde sa tomu venujú.Mám s toho veľký stres 😢genetické testy mame v priadku a bábätko podľa toho je zdravé.Stretli ste sa s tým ? Ďakujem veľmi pekne.

anjelicek26
17. aug 2022

@dejna0412 su anomalie, co ti takto na genetike nezistia, na to je to sono... prosim nestresuj popredu, moze zalezat od polohy babatka, aky kvalitny ma stroj a skusenosti, nemusi to znamenat hned nejaky kriticky problem. Ked mas termin uz zajtra, tak super, aspon nebudes v neistote dlho. Skus sa dat co najviac do pohody, babo citi, ze si v strese. Zajtra budes mudrejsia.

dejna0412
autor
17. aug 2022

@anjelicek26 ahoj,áno,to viem,že z genetiky sa neda všetko zistiť ….toto je moje 8 tehu a s toho mám jednu zdravú dcéru.Viem,že na 100% nemôžem veriť usg.Dr hovorila,že môže byt,že mám hrubú kozu a zle vidí,lebo podaktoré majú tenšíu kozu.Je pravda,že mám hrubšiu lebo mám priblem pichat aj injekcie do brucha.Snažím sa byt veľmi kludna …aj keď to nejde …mám veľký strach 😢

martinkatinka
17. aug 2022

@dejna0412 zrejme sa jedna o fontanelku.... Neboj sa, na sono nie vzdy vsetko dobre vidno. 😉 Moj mal zrastenu od narodenia, bol na operacii a teraz je vsetko OK

dejna0412
autor
17. aug 2022

@martinkatinka asi neviem ? Žijem mimo Svk a úprimne ako mi povedala,že to tam nevidí a volala v momente som zabdula aj ako sa volám.😢bohu vdaka,že dopadlo u teba všetko Ok a maly je zdravý 🙏

trgypadl
17. aug 2022

@dejna0412 ageneza corpus callosum?

dejna0412
autor
17. aug 2022

@trgypadl neviem ti presne povedať ? Čo to znamená ?

trgypadl
17. aug 2022

@dejna0412 je to len odhad podla Tvojho opisu, zatial nerobme predcasne uzávery, ked si si nie ista tym, co povedala lekarka. Zajtra na sone budete múdrejší, drzim prsty

dejna0412
autor
17. aug 2022

@trgypadl písala som dr aby mi napísala ako sa vola ta diagnoza.Ale asi podľa toho čo podpisovala,že je to stred hlavičky niečo biele .Ale ak by to bolo,tak sa to medzi 12-20tt vyvyja ….a ja som ešte len 17+2tt ….no ved uvidim zajtra ráno ? Už to chcem mat hlavne za sebou.

trgypadl
17. aug 2022

@dejna0412 drzim palce, snad sa dr ozve a napise.

dejna0412
autor
17. aug 2022

@trgypadl ďakujem veľmi pekne.Dám vedieť keď odpíše.

dejna0412
autor
17. aug 2022

@trgypadl tak mi dr odpísala : jej správa znela ,že sa jej zdá že bábätko má viacej vody v hlavičke ako by malo mat … Že nevedela zobraziť určitú časť mozgu,že môže byt kvôli tomu,že bábätko bolo v zlej polohe ale že zajtra môže byt už v inej a lepšej polohe.

derdia
17. aug 2022

@dejna0412 dufam, ze vsetko bude v poriadku🙏🙏🙏😊

trgypadl
17. aug 2022

@dejna0412 verim, ze zajtra to upresnia, drzim palce, aby to nebolo nic vazne, vela stastia💞

dejna0412
autor
17. aug 2022

@trgypadl ďakujem veľmi pekne 🙏ja silno dufam,že všetko bude Ok 🙏🙏🙏

trgypadl
17. aug 2022
trgypadl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trgypadl
18. aug 2022

ahoj, ako dopadlo vysetrenie?

@dejna0412

dejna0412
autor
22. aug 2022

@trgypadl ahoj,dozvedela som sa na vyšetrení tu najhoršiu správu.Malej ráno nebilo srdiecko už 😭👼🏻večer má okolo 23:00 silno kopla a to bolo asi rozlíšenie 😭😭😭v piatok som porodila a to bol môj najhorší pôrod a odchod z pôrodnice 😭😭😭😭

trgypadl
22. aug 2022

@dejna0412 to mi je neskutočne luto😩prijmi uprimnu sustrast, posielam objatie💞

derdia
22. aug 2022

@dejna0412 uprimnu suatrast.... Je mi to velmi luto..vela sil😔😔😔😔

dejna0412
autor
22. aug 2022

@trgypadl
@derdia ďakujem Vám veľmi pekne.Neskutočná volať 😭cítim sa tak prázdno 😭ideš k dr čakáš že ti niečo iné povie a nakoniec dostaneš tu najhoršiu správu vo svijom živote! Je nám ľúto ale nenašli sme akciu srdiečka 😭žiaľ som tak na dne,že neviem ako
Budem
Ďalej zit 😭

derdia
23. aug 2022

@dejna0412 jedine co sa da teraz vtomto vsetkom smutnom je to, ze babatenko sa asi nemalo dobre😔asi sa trapilo, tak odislo...skus mu to dovolit, ze odislo. Predstav si, zeby sa tu na svete trapilo, ze ho vsetko bolelo...takto tu bolest, nenazije, uz je v nebicku, kde mu je dobre.
Neboj sa, pride k Vam dietatko, ktore bude zdravucke a plne sily aby tu svete mohlo s vami zit a tesit sa 💓💓💓💓

anjelicek26
23. aug 2022

Boze to ma strasne mrzi, uprimnu sustrast 😢

danielina30
23. aug 2022

@dejna0412 To mi je velmi luto, vela sí prajem 😞🙏🏻

elizuella
23. aug 2022

@dejna0412 úprimnú sústrasť. Veľmi mi je ľúto, co ta stretlo.

dejna0412
autor
26. aug 2022

@derdia neviem čo jej bolo ? Ešte nemám žiadne správy 😢ale viem,že musela mat niečo ,kvôli comu musela odísť do nebicka 😢budúci týždeň mame pohreb 😢

dejna0412
autor
26. aug 2022

Ďakujem Vám veľmi pekne dievčatá 💐

derdia
26. aug 2022

@dejna0412 sucitim s tebou😔😔😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre