Príšerná bolesť hlavy v 8. týždni

25. sep 2020

Ahojte baby... Som v 8tt a od včera rána ma tak neznesiteľne bolí hlava, celu noc som nespala, nedokážem fungovať..... Mávam nízky Tlak a hlava ma bolievala aj pre tehu..... Dala som si včera ráno aj dnes ráno Paralen a nič 😭 spanky som si pozrela čínskou masťou, alpou... A už neviem čo mám robiť... Prosím poraďte mi. (bolievaju ma spanky) 😭😭

zuzka1_zuzka1
25. sep 2020

Skús piť vodu s citrónom... Aj ja som s tým mala problém a toto mi pomáhalo hlavne keď som cítila že ide bolieť 🙂

niky1234
25. sep 2020

Mne pomaha studeny obklad namocit utierku do studenej vody zavriet sa v tme tichu zavriet oci a dat si takto obklad. Nie je to ako dat si nieco od bolesti sle lepsie ako nic. A skus si dat magenzium a vela vody pit to zvykne kus ponoct.

lyci
25. sep 2020

mne nikdy nepomohlo nic okrem liekov, ale vyskusala som vsetko. uplne vsetko. aj v tehu. vela ludom pomaha horcik, silna kava, horuca sprcha, voda s citronom. v tehotenstve som nastastie vyskusala panadol extra novum a ten mi zazracne zaberal (obsahuje aj kofein), ziadny iny liek na zaklade paracetamolu nepomahal, paralen absolutne ziadny ucinok. ku koncu tehu ma uz bolela hlava kazdy den a aj niekolko mesiacov po porode kazdy den. na to mi nakoniec pomohlo zelezo.

juliaailuj1
25. sep 2020

Železo a vit C a aj magnezko ale pozor ak nizky tlak a hlavne navstiv lekara toto je len kon

nevenka
25. sep 2020

Mne raz pomohla silna zalievana kava so stavou z polky citrona. Akoze humus na vypitie, ale pomohlo a pit vela tekutin. Mna hlava bolievala aj vtedy, ked som si zalezala krk, tak pomohlo masirovanie a natretie Bione balzamom, gastanovym. V Tete drogerii maju. Ale to ja uz som vedela urcit, z coho boli. Ak z tlaku, tak skor ta kava. A este ma bolievala pred menzesom, do tretieho mesiaca okolo casu, ked som mala dostat, sa mi to vyskytovalo, to som musela riesit takto, mne teda pomohla ta masaz, ked nik nebol doma, tak som si sama takou tou loptickou masaznou chodila po krku, pripadne, ak bol problem nizsie medzi lopatkami, tak som si lahla na tu lopticku a "valala sa po nej", aby som tie tuhe miesta uvolnila. No zufale situacie, zufale ciny...

gubka123456852
26. sep 2020

Magnezium. Voda s citrónom. Ja som mala od 4-5 mesiaca migrény 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Až som zvracala a tá voda s citrónom mi niekedy pomohla a pravidelne si meraj tlak.

marvin1234
26. sep 2020

Ja mám migrény a pomáha mi denne vypiť fľašu minerálky. Ale akonáhle vynechám coilen pol dňa tak už ju mám

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre