Ahojte ste alebo bola ste jie ktorá hospitalizovaná na infuziach koli zlým hodnotám prietokov? Ja som v 32tyz a zajtra má čaká hospitalizácia s liečbou.
@gabanna1991 áno pred rokom, tiež som mala zle prietoky, vydržala som 2 týždne potom museli spraviť sekciu nezlepšovalo sa to 😕
@gabanna1991
@dskjhfdlkdjhl
@deni9 Baby a cítili ste aj slabsie pohyby bábätka vplyvom horšieho vyzivovania?
Ja som ležala tiež v cca 33tt . Prietoky som mala patologické, čiže som len letela pre veci a na otočku naspäť. Liečba klasika infúzie, lieky. Každý deň niekoľko krát CTG-čko. Bola som tam 2 týždne našťastie sa to zlepšilo, a pustili ma domov. Kontroly som mala čaté aj 2x do týždňa. A vydržali sme až do termínu. Presne na termín sa dcérka vypýtala sama 🙂 . Je z nej už 6 ročná slečna. Silno držím palčeky nech všetko dobre dopadne 😉
@pietrula pohyby som cítila dobre.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabanna1991 Ano, pred 20-timi rokmi som bola od 31. tyzdna az do porodu kvoli prietokom hospitalizovana. Prezila som, davali mi infuzie, dieta sa narodilo tyzden pred terminom, 53 cm, 3.15kg.