Ahojte prosim poradte ak viete, dnes som bola v poradni a doktorka ma vystrasila, vraj mam menej plodovej vody a že babo ma dobry obvod hlavicky ale menši priemer, rozmery mi nenapisala do knižky :( nestihla utekala k porodu, velmi sa bojim a placem odkedy som prišla, nestihla som sa ani nič popytat, ak viete prosim poradte......dakujem
Dakujem .....ved mi aj povedala že ma tam nechaju, volala primara tak aj on to pozeral, a o dva týždne až mam prist bojim sa a najma nechapem ten priemer hlavicky ked je obvod dobry
Neboj,to bude dobré ja som ležala tieš v nemocnici malinká maaala menej plodovej vody a oproti všetkm rozmerom malé bruško bála som sa a tieš plakala ako taká ťava,dávali mi infuzku bola som asi dva tyždne v nemocnici tak mi brucho nafuklo a nič z toho malinka sa narodila zdravá sice cisarskym... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nestresuj, pij vela tekutin, voda sa obmiena a doplna, keby bolo nieco zle,tak by ta poslali lezat do nemocnice,,, 😉