Aojte zienky
Je tu prosim niektora,ktora ma alebo v minulosti mala priecne ulozene babo?budem rada ak mi mapisete.Dakujem
@mmama ahoj moj syn tak bol otoceny a ani sa neotocil dokonca tehu,este bol aj velky a aj velka hlavicka takze som rodila cisarskym 😊
dcéra tak bola uložená.... mala som také malinké bruško, rodila som rýchlo a prirodzene
@kristianka2255 a aky velky bol prosim ?
@deti95060810 to si rodila prirodzene ked bolo babo v takejto polohe?😯
Inak aj vy ste to vtedy tak pocitovali,ked boli deturence v tejto polohe.Ked ste trochu pritlacili na bok bruska kde bolo babo,ze vas to miesto bolelo?aj pohyby?neviem ci je to sposobene tym,ze je babo v nespravnej polohe cize aj maternica a svalstvo sa napinaju inak a to tak boli.
Ahoj, ja som mala tak syna. Ale do pôrodu sa otočil správne. Priečna poloha bola pre mňa nepríjemná, lebo ma dosť tlačil, hlavne pri dlhšom státí
Mne sa tak otocil v 35 tt potom v 36 tt bol dole hlavou v 37 tt uz priecne a v 39tt uple kp z delfexiou hlavicky tak som rodila cisarak
@mmama áno...ale kedy sa otočilo to neviem... mne to lekár nikdy neoznamoval pri žiadnom tehu kedy a ako ....
@mmama v 33tt sa tak mala otocila a aj som to citila ked sa orocila priecne. Ona sa velmi vela hybala az do konca. V 36tt uz bola hlavou dole a som sa modliala aby tak ostala au do porodu a ostala. Odporucaju inak na to cviky aby sa babatko otocilo. Cvcila som ich niekolkox denne. Ale zase sa aj vravi ze dietatko je v polohe v akej je z nejakeho dovodu. Ja som mala jedno stastie ze som mala dlhy pupocnik lebo mala sa narodila s pupocnikom okolo krku a okolo bruska, prilis vela sa proato tocila v tom bruchu, ale nastastie bolo vsetko ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mmama ahojky, ja som mala 🙂 otocila sa par tyzdnov pred porodom.