Preventax v tehotenstve

kofinka13
3. nov 2022

Dobrý večer, môj gynekológ mi odporučil brať preventax 100 v tehotenstve? máte s tým niekto skúsenosti, či je to bezpečné v tehotenstve? vopred ďakujem za každú odpoveď...

sowka
3. nov 2022

@kofinka13 keď ti to odporúčal gynekológ, tak prečo by to malo byť nebezpečné?

kofinka13
autor
3. nov 2022

@sowka no len sa pýtam, či má s tým niekto skúsenosť....predsa je to acylpirin

kiki68
4. nov 2022

@kofinka13 Skor aspirin, nie ? Ja som brala podobne nieco a super. Inak by booo v 20tt po celom tehu

kofinka13
autor
6. nov 2022

@kiki68 a smiem sa opýtať a čo si brala ty, keď ti to pomohlo v tehotenstve?

kiki68
8. nov 2022

@kofinka13 Thromboass, na Slovensku ho nemate, mate tam myslim ten preventax a anopyrin. To zase nemame my v Rakusku, my mame ten Thromboass pre tehotne zeny. Je to na prevenciu pri riziku Preeklampsie

kofinka13
autor
8. nov 2022

@kiki68 a do ktorého týždňa tehotenstva si to užívala?aj ti to teda vo pomohlo v tom tehotenstve užívanie toho lieku?

kiki68
9. nov 2022

@kofinka13 do konca 36tt a dobre bolo, lebo hned ako sa vysadilo uz zacal stupat tlak a velke opuchy

kofinka13
autor
9. nov 2022

@kiki68 a dieťatko bolo zdravé potom užívaní toho lieku?bolo všetko v poriadku? veľmi pekne ďakujem za odpoveď

kiki68
9. nov 2022

@kofinka13 ano maly je zdravy, narodil sa s krasnou vahou, nema ziadne problemy. Iba vyzera, ze bude velmi vysoko inteligentny. Ale tak to asi nejaky zadrhel nebude 😀 aspon v skolke to tak vidia. Uz bude mat 2,5 roka v januari. Ako nic mu neni take zjavne. Hlavne mala som vdaka tomu lieku dobre prietoky, ked sa vysadil uz boli hranicne. Ako mne to velmi pomohlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre