Prosím Vás pred mesiacom sme mali koronu. Teraz som zistila že som tehotná (plodná karanténa 😅 ), no a teraz sa bojím o dieťa, brala som antibiotiká plus teda ta korona. Nemali ste to tak niektorá a babo je v poriadku?
Absolútne sa nemusíš báť, pravdepodobne si iba na začiatku tehotenstva, čize dieťatko nie je prepojené pupocnou šnúrou, čiže nedostáva nič od teba. A ak sa zadarilo tak nemá čo dieťatku ublížiť.
Este doplnim k tomu co pisu baby, ze urcite to spomen gynekologovi, mozno ti doplni nejake krvne testy k tym rutinnym. Po covide mozu byt zvysene rozne hodnoty, keby to malo nejaky efekt neskor (zrazanlivost, zapal, atd) tak to budu vediet rychlo podchytit.
Gratulujem 🙂
Ďakujem vám krásne, som sa len prestrasila..
A áno spomeniem len sú sviatky a v utorok idem na krv, len som nad tým premýšľala, keďže toto tehotenstvo prišlo ako prekvapenie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
predpokladam, ze ak si teraz zistila, ze si tehotna tak si tak v 5tt - v takomto stadiu tehotenstva este embryo nie je napojene na tvoj krvny obeh, takze ten covid a antibiotika na neho nemali ziadny vplyv, vtedy si technicky este nebola tehotna a obzvlast ak sa to tehotenstvo udrzalo a je prosperujuce ;) nemusis mat podla mna vobec strach