Caute kocky, neviete mi poradit, som v 31 tt, a permanentne ma chytia take bolesti a krce akokeby som mala hadam rovno porodit, dam si 2 tabletky magnezia a guajacuran(odporucala mi ho lekarka) a prejde ma to asi za hodinku, ale tie bolesti su take nastojcive, bolestive, bolesti v krizoch, neviete cim to moze byt? snazim sa uz fakt setrit 😖
no ja dufam, ze si uz na pohotovosti a necakas kto ti co odpise
môžu to byť poslíčky, mňa to chytalo par dni pred pôrodom
Mne sa to stalo len raz večer doma a to som mala asi mesiac pred pôrodom,potom som do konca tehotenstva ležala celé dni a noci spala s vyvýšenými nohami lebo som mala nízko plod tak aby som predčasne neporodila,no ja som mala rizykové tehotenstvo.Ale určite by som nečakala na babské reči a bežala za lekárom príčiny sú rôzne a každá z nás je indyviduálny prípad.Tak len pekne ráno bež za lekárom aby si počula verdykt od neho.Netreba to podceňovať.Každej z nás predsa záleží aby bábetko bolo v poriadku.Tak šup šup aj pohotovosti fungujú a to aj v noci nie?
Chod na pohotovost. Ja som mala rizikove tehotenstvo. Bolesti od piateho mesiaca tehotenstva. Brala som tiez magne B6 a guajacuran. V noci som mala katastroficke bolesti, pomohli vyvysene nozicky a aj vankus pod zadkom /malicka bola prilis nizko/, celkovo somobcas mala pocit, ze ma zo spodu pichaju nozikom.... A dcerka sa narodila v termine /do troch dni od vysadenia guajacuranu/. Drzim palce, nech ste obaja v poriadku.
niekedy nestaci setrit sa...citis bolest..vidis, ze to nie je ok..tak necakaj a ries to s lekarom nie tu..ten ti najlepsie poradi, tak sup a drz sa 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
na tvojom mieste idem na pohotovosť - môže to byť rozbiehajúci sa pôrod....