Prechladnutie z klímy v tehotenstve

22. aug 2021

Ahojte baby, chcem sa spýtať čo Vám zabralo na prechladnutie z klímy v tehotenstve? Som práve na dovolenke v Taliansku a prisaham, že všade je pustená klíma a asi som z toho prechladla. Je nedeľa a teda nemôžem zavolať obvodnej. Mame so sebou lieky z domu ale neviem čo sa môže bežne brať v tehotenstve. Aké mate skúsenosti s kvapkami do nosa a s tabletkami na horúčku? Okrem paralen novum nemôžem brať nič iné kvôli žaludku a srdcu. Brali ste to aj vy?

domip
22. aug 2021

Skús keď tak Paralen, oddych, ani kvapky do nosa by sa nemali, len tie s morskou soľou ktoré napr mne moc nepomohli, ale tebe môžu...neboj, verím že to prejde za pár dní...držím palce 🙂

miskamicha
22. aug 2021

Vyplach nosa slanou vodou - respimerom. Kloktat slanou vodou. A pri teplote paralen. Ale nie viac ako 1000mg na den. Mozes nejake cukriky na cmulanie, lipovy caj s citronom.

lorin29
22. aug 2021

Mne vždy zaberie čaj +med+citrón (celý citrón do toho)

siska53
22. aug 2021

Paralen kludne .. mne dali aj atb.. raz - na mocak so zretelom na tehu, samozrejme... A v tom case som dost vyuzivala bioparox, ked mi daco bolo.. aj v tehu, aj pocas dojcenia. Lenze .ten uz nevyrabaju, je zakazany ci co..
Do nosa kvapky neviem, treba lrecitat letak, mozno by som skor riesila kloktanie a preplach dutin morskou vodou.. teda..ak pod prechladnutim myslis bolest hrdla a nadchu ..a to niekolkokrat denne . Kludne si to mohla dostta z klimy, ja som tak trsne pred dovcou kvoli klime ochorela..resp.sa to prejavilo pocas cesty na nu. Nrbola som sice tehotna, to len ako priklad, ze klima dokaze pokazit dovku, ak ju ludia nevedia obsluhovat.. to nie je teraz na teba, ale na firmy, hotely a pod..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre