Ahojte vyzerá to tak že som prechladla lebo chodím každú chvíľu na malú potrebu. Môj doktor mi predpísal urologicky čaj. Myslite si že je v poriadku v tehotenstve urologicky čaj ? Mali ste s tým skúsenosti co sa týka prechladnutia. Neskomplikovalo to nejak tehotenstvo ?
@betka1_41 ja som mala v tehu urologicky čaj zakázaný od gynekológa a ani v lekárni mi ho neodporúčala. Ale užívala som D manosu a to pri oboch tehotenstvach, kúpis v každej lekárni alebo v DM drogérii, zaberá rýchlo a lepšie ako urologicky čaj. Namiesto toho si kúp radšej brusnicovy čaj ako doplnok na pitie.
@betka1_41 ja som mala konkrétne toto
https://www.benulekaren.sk/walmark-uroval-manos...
@betka1_41 a toto. Tieto dve som užívala počas tehu
“Vyzera” to ze si prechladla? Na zaklade coho? Doktor ti sj vysetroval moc alebo krv? Ci len preto, ze casto mocis? Tak to v tehotenstve ozaj nie je nic nezvycajne, na zaciatku je to sposobene hormonmi, na konci velkostou maternice.
@betka1_41 prikladam len clanok z popularneho mamickovskeho webu… moze to byt uplne normalne aj na zaciatku tehotenstva a moze to byt aj uroinfekt a prave preto je potrebne vysetrit moc, inak sa to odlisit neda. Nerozumiem preco ti lekar nedal vysetrit moc papierikom, trva to asi dve minuty aj s pripravou a papieriky ma v ambulancii kazdy (ak teda nevysetril kedze si nenapisala ci ano ci nie). Dokonca sa daju kupit v lekarni aj domov.
A ano, v tehotenstve ibzvlast je dolezite dbat na dostatocny pitny rezim, cca 2l denne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@betka1_41 lepsi caj ako infekcia mocoveho mechura. Kup si brusnicovy dzus (ten horky, 100% bez cukru). Na zapal mocovych ciest je skvely, rovnako ako horke ci kysle stavy s vitaminom C, ktore nicia bakterie v mocovej rure. A vela, vela pij, aby mal moc farbu vody.