Prechladnutie pred plánovanou sekciou

gir
28. feb 2017

milé maminky. Som týždeň predplánovanou sekciou a prechladla som. Dr. mi dala antibiotiká Azitrox na tri dni a sirup Stodal. Pichnú mi spinalku? Máte niektorá takú skúsenosť? Po prvej SC som sa bála zakašľať, neviem si to predstaviť s kašľom. Teplotu namám, len hrdlo trocha začervenané. Len ten kašeľ je hrozný, keď sa "zakašlem" až ma napína. Ďakujem.

simonka18
28. feb 2017

Ahoj. Ja som mala planovanu sekciu so spinal. Tiez som zostala chora, ale s tym, ze som mala strasny kasel. Sekciu mi urobili podla planu. No po nej... fuu to kaslanie, hroza.. zakazdym som si pridrzala brucho.

gir
autor
28. feb 2017

@simonka18 Ďakujem za odpoveď.

dasaa
28. feb 2017

Tiez som mala plánovanú sekciu a spinal .Hlas mi odchádzal a kašľala som .A normalne ako som bola dohodnutá na sekciu tak aj mi to urobili .Ale potom sa mi zhoršil kašeľ a to bolo Fu ha bolesti ked som kašľala

charlie1980
28. feb 2017

@gir Presne Tak bolo u mna. Tyzden pred planovanym CR som dostala na 3 dni atb., pri predoperacnych vys.som mala zle vysledky. Nastupila som podla planu, v spinali, Aj Ked standard je u nas v celkovej anesteze. No a Ako baby pisali, to kaslanie potom a fukanie nosa, to bol des. Vezmi si Aj rusku do nemocnice, pretoze Moj maly hned Aj ochorel, Neviem ci odomna, alebo od starsieho syna, Mali sme to vsetci doma, Aj starsi bral atb., dokonca bol u svokry, Ked sme prisli z nemocnice, Takze nevieme, kto ho nakazil.

gir
autor
28. feb 2017

@dasaa
@charlie1980 Ďakujem za odpovede, vo štvrtok mám poradňu a obávala som sa že či to nebudú presúvať a pod. Zajtra mám poslednú tabletu ATB ale ten kašaľ je "hrúza".

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre