Prebiehajúci potrat

6. jan 2023

Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom mojej situácii, bola som u lekárky povedala, že to nevyzerá dobre, dosť som špinila a dlho, mám potvrdené tehotenstvo 6t, mala som aj kŕče ale tie prestali, začala som celkom dosť krvácať, tak som zas šla k lekárke ale k inej, tá povedala že plod vyzerá dobre ale že na 80% potratim, cely deň som krvacala bez bolestí a na další deň som zas len špinila, mal to niekto takto? Nechápem, že čo sa deje teda. Vopred dakujem za odpovede

vevesh
6. jan 2023

Potrat trva a rozbieha sa aj niekolko dni az tyzdnov. Ak to chces absolvovat doma, tak len "vydrzat, dokym to pride". Ak sa do tyzdna nic neudeje (alebo naopak nebudes zvladat to krvacanie), isla by som znova na kontrolu ku gynekologovi.

deti95060810
6. jan 2023

ja som krvácala dlho a masívne a aj napriek tomu sa tehotenstvo dostalo do úspešného konca..

morgane1975
6. jan 2023

Nechapem preco vas nechaju sa trapit a neurobia rovno interrupciu..

ukulela
6. jan 2023

@morgane1975 lebo o nu nepoziadala? mozno ani ona nechce, kym plod zije.

lejluska
6. jan 2023

Ja som krvácala v 3 tehotenstvach a iba 1x som potratila...v tom poslednom dokonca masívne, čo som bola presvedčená, že je koniec a mám 2 ročného syna...

any_soj
6. jan 2023

@morgane1975 veď očividne to dieťa chce, prečo by mali robiť interupciu?
Čo ja nechápem prečo aspoň progesterón nenasadili

bessdonna
7. jan 2023

treba ti duphaston a lezat😌mozno by sa to zastavilo

handmadebracelet
10. máj 2024

Prosim vás, máte niektorá skúsenosť po vypiti malinového čaju pocit na zvracanie a bolesť hlavy? Som na začiatku a možno to vyznie nepekne ale pokušam sa vyvolať potrat. Preto sa informujem o týchto príznakoch

autor
10. máj 2024

@handmadebracelet alchemilka sa používa ako pomoc pri potrate

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre