Prázdny vak v 7. týždni

11. júl 2024

Ahojte dnes som 6+2 ale na sone len prazdny vak, doktorka zhodnotila ze to vyzera na 5 týždeň.
Cyklus mam pravidelny ako hodinky, cca viem ze ovulacia bola v strede cyklu, minimálne viem kedy sme sa naposledy snazili.
Ani neviem co sa chcem opýtať, asi ze ci sa moze este stat zázrak? Mam pocit akoby mi ani doktorka nechcela narovinu povedať ze uz je len minimalna sanca, lebo vsetky otázky co sa pytala tak moje odpovede boli presne proti nejakej sanci :(.. Napr ze ved vy mate ale dlhy nepravidelny cyklus... a ja ze nie praveze 28 dnovy uplne na deň presne.
Viem ze sa s tym aj tak nedá nic spravit a nikto nemá vestecku gulu ale toto cakanie je hrozne :(

januska12323
11. júl 2024

Ono je to buď alebo, lekárka ťa asi nechcela vystrašiť ale priprav sa na obe možnosti.

zuzkacik4
11. júl 2024

Uplne v pohode sa moze este ukazat...to, ze mavas 28 dnovy cyklus vobec neznamena, ze ovulaciu musis mat v strede cyklu...ja som tak mala pri tretom tehu...28dnovy cyklus, ovulacia na 17DC, presne som tiez vedela, kedy sme boli s manzelom spolu a ked som bola u dr na potvrdeni, tiez nebolo nic vidno...o tyzden uz pekne bol zltkovy vak aj babatko...bolo o tyzden pozadu, hoci podla vsetkych mojich vypoctov nemalo byt preco...a v 9tt to dobehlo a zrazu to pekne sedelo na dany tyzden ako malo... drzim palce, nech to dobre dopadne 🍀

cookie29
11. júl 2024

Aky velky bol vak?

sara07
11. júl 2024

prečo proste nepočkáš s týmto ked je to aspon 14 dni ked ti mešká ms, načo je to dobré sa zhryzat ? prideš a rovno máš aj bijuje srdiečko, ja som tušila že som tehotna ale som si proste počkala aby to bolo jasné
ona ti ako fakt nemá ako povedat viac, povedala ti to čo cca vidí noo

anjelicek26
11. júl 2024

Nám už bilo pekne srdiečko pri 6+2, ale maly sedel "v kute" dlho ho hľadal.. mohlo to byt tak aj u vás,závisí podľa sona. Daj tomu ešte šancu.

anjelicek26
11. júl 2024

@sara07 ale 6+2 je už vyše dva tyzdne meškania...

autor
11. júl 2024

@sara07 lebo som uz prisla o babo viac krat.. Doktorka kazala takto prísť.
Viac utocne sa to napisat nedalo????

domka222
11. júl 2024

Keď vieš približne, že kedy sa to stalo a dr tvrdí, že to nesedí, tak zrejme ani ten vak nesedel velkostne. Len počkať a pripraviť sa ,že to nemusí dopadnúť ok. Ale aj môže 🙂🍀

traktor
11. júl 2024

Stále je ešte šanca.. Neporovnávaj kto mal skôr a pod. Niektoré vtedy ani netušia, že sú tehotné... Počkaj, ver, že to bude dobré. Viem o com hovorím, mne lekár povedal, že treba čistiť, že nič s toho, ale ja som cítila, že je to ok .. Počkali sme, pozrel ma iný lekár a mne sa narodil po dvoch dievčatách zdravý chalan. Držím ti palce

sara07
11. júl 2024

nikto tu neutočí,ukludni sa , ja to nemám z kade vediet , vychadzam z toho čo píšeš,
a ty to popisuješ ako keby to bolo prvy raz, vždy takto ti reaguje mudr ? alebo ti povie niečo iné vždy ?

autor
11. júl 2024

Všetkým čo nemali potrebu mi písať že sa mám ukludnit ďakujem za slová podpory ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre