Prázdny vak v 7. týždni

1. jan 2024

Ahojte podľa poslednej periódy som 6+2tt, ovulačny test pozitívny 2.12. Dnes na vyšetrení mi povedali že gestacny vak je prázdny, aké máte skúsenosti?

deti95060810
1. jan 2024

nič dobré to neveští...

gabriela2952
1. jan 2024

Počkajte ešte na ďalšie sono, ovulácia mohla byť posunutá a babo je ešte veľmi malinke.

maminkadeticiek
1. jan 2024

Nic dobre.Ale hlavne to neber ako potrat,nebud nestastna ak to nevyjde.Kde nic nebolo,tam si o nic neprisla.Nepotratila si babo,skratka tam od zaciatku ziadne nebolo.Iba hra prirody.

bambieblue
1. jan 2024

To ma veľmi mrzí 🥺

autor
1. jan 2024

@bambieblue myslíš že je to koniec? Povedali mi len že treba čakať ako sa to vyvinie, vraj môže byť skoro tak neviem

dagas
1. jan 2024

Ja som pred rokom bohužial takto potratila ale rozdiel bol až 3 týždne.Toto tehotenstvo som bola podla ms 6 týždeň podla velkosti vaku 4. O týždeň som bola na kontrole vak narástol plod vidieť nebolo,o ďalší týždeň už bolo vidieť aj plod a teraz som 20 týždeň. Držím palce

autor
1. jan 2024

@dagas tak držím palce že to dobre dopadlo 🙏 vôbec neviem čo si myslieť ale mám strach že to dopadne zle 🥺 o 2 dni idem opäť tak snáď budem o niečo múdrejšia, zatiaľ verím v zázrak

dagas
1. jan 2024

Poznám ten pocit a môže si hovoriť kto chce čo chce nieje to jednoduché ale treba myslieť pozitívne..daj vedieť ako si dopadla

t1nusa
1. jan 2024

môže byť ešte skoro a drobček je ešte naozaj veľmi drobný, počkaj do ďalšej kontroly a potom uvidíš 😊 držím palce

petrisa213
1. jan 2024

3x som mala v približne rovnakom tt prázdne gestacne vaky. Tiež som mala prísť o 2-3 týždne na kontrolu. 2 tieto prázdne gestacne vaky mi momentálne spia v detskej izbe ale bohužiaľ ten 1 bol zamlknuty potrat. Takže naozaj to ešte môže dopadnúť hocijako. Je to 50:50. Držím silno palce 🙏

autor
1. jan 2024

@petrisa213 ďakujem toto ma strašne potešilo 🙏 modlim sa aby to dobre dopadlo

blonde_bella
3. jan 2024

Otázkou je, krvacas?

lorin29
3. jan 2024

Ešte nestrácaj nadej počkaj do ďalšieho sona 🙏držím palce🍀🍀

trojnasobnamama
3. jan 2024

Dnes si sla na sono? Ako si dopadla? Držim silno palce.

autor
3. jan 2024

@blonde_bella nie nekrvacam, mala som ale špinenie
Áno bola som a dokonca bola vidno aj fazuľka 😊🙏

gabriela2952
3. jan 2024

To je skvelá správa ❤️

trojnasobnamama
3. jan 2024

To sa veľmi tešim .🥰

nat_alia
3. jan 2024

Tiez som mala v 7.tt prazdny vak a teraz mám 11-mesacneho syna 🙂

autor
3. jan 2024

Ďakujem veľmi pekne ženy 🙏 spadla mi skala zo srdca 🍀 snáď už bude všetko ok 😊

veronika2599
7. jan 2024

Ahoj aj ja som mala v tomto týždni gestačné vaky prázdne a to tri krát. Bábo sa ukázalo až v 9 týždni. Všetky tri behajú po dome 😉. Držím prsty

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre