Prázdny vak v 5. týždni

7. sep 2023

Dneska som bola na gyn.doktor mi potvrdil tehu. Vravel že som 5tt a nejaké drobné..ale bol tam len prázdny vak..mal dosť sklamaný výraz..mám prísť o 2 týždne..kázal mi viac jesť a piť ale vravel až by som začala silno krvácať tak smer prvá nemocnica...baby..nejaké skúsenosti? Ja viem že je to ešte skoro ale pri prvej bolo srdiečko už okolo 6tt..

cookie29
7. sep 2023

toto je obdobie ked 2 hodiny mozu znamenat zmenu a ty porovnavas 5tt a 6tt to je skoro tyzden!!!

autor
7. sep 2023

@cookie29 veď áno ja to chápem aj viem..len ten doktorov výraz mi k tomu dáko nepomohol...

kvadrinkaaa
7. sep 2023

Moj sa vzdy tvari cudne, ked meria babo a nic zle to neznamena 😊

cookie29
7. sep 2023

no bola som tam priskoro, bol nejaky dovod? Zvycajne sa chodi az okolo 8tt... ja som sice bola v 5tt ale krvacala som. A tie hodiny boli myslene vazne. Vecer na sone nic nebolo a na druhy den bilo srdiecko. A za tyzden babo narastlo 2mm takze stres a o dva dni na kontrole malo o 1.2cm viac... doktor bol mozno tiez sklamany 🙂 ale v kazdom pripade je to prilis skoro, takze jeho vyraz nemoze nic znamenat

mamusa123456789
7. sep 2023

Môj syn mal 7tt aj niečo 4 mm, ty si 5tt

cecilia29
7. sep 2023

6+0 som mala prázdny vak a o 2 týždne všetko ok

autor
7. sep 2023

@cookie29 volala som sestričke že mám pozitivny test iba sa ma spytala či chcem byť tehotná vravím áno tak mi dala na dnes termín nepýtala sa ma na nič iné tiež som sa čudovala s prvou som bola pozdejšie preto som sa teraz kus zľakla..

autor
7. sep 2023

Ďakujem baby za odpovede verím tomu,že bude všetko OK. Keďže som v strese aj z toho dôvodu že pár mesiacov dozadu som mala nevyvijajuce sa tehotenstvo.

16jajuska8
7. sep 2023

Ja som to mala takt isto.. tiež výraz lekára že nič tam nevidí ja som ani nedýchala všeličo ma napádalo. Mala som prísť o týždeň a všetko bolo v poriadku.. takže sa ešte nelakať všetko bude v poriadku 😉

autor
7. sep 2023

@16jajuska8 ďakujem🥰

natalia956116
7. sep 2023

Ja som mala v 6tt prázdny vak a v 8tt bilo srdiečko a uz bolo pekne všetko viditeľne🤷🏻‍♀️ takze za dva týždne sa ti tam aj dvojičky môžu objaviť 🤣

autor
7. sep 2023

@natalia956116 nestraš😃😃stačí 1🤭

autor
21. sep 2023

Update baby: už bilo srdiečko dnes na ultrazvuku❤️píšem to sem aj preto aby ženy v budúcnosti nestrácali nádej ktoré budú v rovnakej situácií.

16jajuska8
21. sep 2023

Gratulujem ♥️🎉

cookie29
21. sep 2023

tak je fajn, vidis, ze doktor mal ozno len kysly den a nemalo to nic spolocneho s tym, co videl 🙂 len tak dalej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre