Prázdny plodový vak

petrajank5
3. nov 2017

Ahojte. Budem rada za kazdu radu a skusenost. Zacnem od zaciatku( dlhsi pribeh) . Posledna MS 5.9. 2018 , ale s tym, ze som mala nepravidelne cykly od 30-40. Na 1 kontrolu ku gyn som isla 25.10 7+0 tt. Prazdny gestacny vak , ze to vyzera tak na 4tyzden. Odber krvy hcg 1330. O dva dni hcg 1560. Znova kontrola o tyzden stvrtok 2.11 len trosku vacsi ale prazdny plodovy vak. Vysledky HCG 2640. Tieto vysledky mi volala dnes, s tym , ze som jej povedala, ze som zacala dnes rano trosinku spinit. Taky bledohnedy vytok, velmi malo. Povedala , ze ak pridu bolesti , krce , krvacanie, hned na pohotovost. Ked nie v pondelok k nej... teraz som total vystresovana. Uz som myslela, ze asi z tohto tehu nic nebude. Ale ze to snad nejak odide samo, prinajhorsom cistenie. Ale mimomaternicovemu som dufala ze sa vyhnem. Teraz len cely vikend sa budem sledovat ci to nahodou neboli viac ako ma? A nasledky tipu krvacanie do brusnej dutiny, ohrozenie zivota su neskutocne strasidelne. Naozaj sa to da rozpoznat? Ake mate skusenosti prosim? Dakujem 🙁

redlola
3. nov 2017

Keď videli plodový vak v maternici, asi to nebude mimomaternicove tehotenstvo. K ostatnému sa nevyjadrujem, nie som lekár. Snáď to vyjde a keď nie, tak snáď čoskoro🙂

nikusiak9
3. nov 2017

Moes mat bud tehotenstvo alebo anembryolu

grelu
3. nov 2017

Nemyslim, ze lekarka myslela mimomaternicove tehotenstvo.

lavieenrose
3. nov 2017

mimomaternicove rozhodne vyzera inac ;) takze nemaj strach o zivot ti nejde

janula12345
3. nov 2017

@petrajank5 prvdepodobne anebryomola, chyba plod. Hcg rastie, vak tiez... ale ziadny plod. Mala som to v marci. Tam treba cakat, ci odide samo alebo ak nie, treba ist na kyret a vycistenie.
Ale hcg mas dost nizke.. urcite nie na 7my tt. Skor na ten 4ty. nemoze to byt ze je to iba zaciatok teho a tym padom sa plod este neukazal? A estelen sa ukaze? Male spinenie nemusi nic znamenat, ale aj moze. To uvidis ci sa to nejak rozbehne alebo nie.
Mne ked sa to spustilo tak to teda nebol vytok ale cervena syta krv. 8my tt. Takze z vytoku nestresuj.
Bud v klude, bude mudrejsie pockat. Viem ze si na nervy ale nepomozes si , len cakat.

petrajank5
autor
3. nov 2017

Dakujem baby. Viem cakame. Ale praveze lekarka sama povedala , ze zacina mat obavy ci nejde o mmt. Kvoli hcg

lavieenrose
3. nov 2017

ked vidi polodovi vak tak vidi kde je to chytene...mne hladali tyzden naznak niecoho uchyteneho 10 ludi nic nevidelo...hcg 123...

osky
3. nov 2017

No ja som mala anembryolu uz velmi davno.nic mi nebolo.ale stale nevedeli najst plod.bola som v 9 tt a nic.len vak rastol ako blazon a drzal sa.
Doki povedal ze za to uz neberie zodpovednost a poslal.ma na kyret...
Vyckaj a ked to v dohladnej dobe neodide same a ani sa neobjavo plod,pytaj sa na cistenie.
Mimomaternicove to asi nebude.

petrajank5
autor
3. nov 2017

@oskyja viem, nic ine mi neostava.. ty si sa nebala mimomaternicoveho?

lullaby126
3. nov 2017

Ak vidia plodovy obal prazdny je to anembryola, vtedy moze hcg stupat...neboj sa, nie je to nic prijemne...este stale je tu nadej 🙂 ja som po anembryole a kyrete otehotnela o 5 mesiacov

lullaby126
3. nov 2017

Zle som tam napisala vetu chyba tam ze sa to da zvladnut 🙂

osky
4. nov 2017

@petrajank5
Ked doktor povedal ze je v maternici tak uz som mimomat.neriesila.
Nejako mi bolo jasne ze to nebude moj pripad.nemala som absolutne ziadne bolesti,spinenie...

lucinocka
4. nov 2017

@petrajank5 ked ti robila.ultrazvuk a videla.prazdny gestacny vak tak hadam nieje taka.blba ze.nevidi, kde sa.nachadza...mimomaternicove sa.vidi hned po vynechani.ms, proste nieje na.mieste,kde treba byt...

tana85
4. nov 2017

@petrajank5 moja skusenost bola - jedno uchytene vajko vo vajcovode, druhe v maternici. to vsak odislo v 7tt a lekar uz po kyrete nekontroloval hcg, ani ultrazvukom ci naaaahodou nie je tehotenstvo aj mimo maternicu. vysledok - dva tyzdne po kyrete som skoncila na pohotovosti so strasnymi bolestami, ct ukazalo prasknuty vajcovod a asi liter krvi hromadiacej sa v brusnej dutine. zachranovali v poslednej chvili. takze mat naraz babo aj tam aj tam nie je nonsense, zazila som. na zaciatku som mala tiez vyssie hcg ako sa pise v tabulkach, zodpovedalo dvojickam, ale nikto tomu nevenoval pozornost...

wera_ga
8. máj 2019

@lavieenrose ahoj viem že je to už dosť dávno čo si písala príspevok ale som dosť zúfalá.. zaujímalo by ma ako to s tebou nakoniec dopadlo? Išlo o prosperujúce tehotenstva aj napriek nízkej hladine hcg?????

jankaradka
1. júl 2019

Dievcata ahojte🙋‍♀️Idem si po radu,ci nahodou nemate aj taku skusenost,ze:dnes som bola na normalnj prehliadke,a nadla mi lekarka prazdnu dutinu,samozrejme ze som sla na krv a hcg nizke,ze nie som tehotna...ked som sa vratila,uz mala pacientku,nerozoberali sme to,len vylucila tehotenstvo...Takze prazdna durina znamena,ze som potratila????nie je prosim mozne,nestalo sa niektorej z vas,ze aj napriek tomu sa potom zistilo normlane tehotwnstvo???Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre