Maminky prosim anonymne lebo je to prw mna dost tazka tema 😓
7.8.2022 som potratila spontanne v 8+4tt vývoj zastavený v 6+0tt, otehotnela som znovu posledna ms 2.9.2022 zial som teraz 7+3tt a gestacny vacok mam stale prazdny ale narástol od minule tyzdna na 18mm 😞 HCG stupa stale mam uz 10 000 merali mi ho vsak druky krat (stupa trosku pomalšie ako by malo) bali sa mmt ale to v podstate vylúčili kedze GS je uz velky…
Myslite uz nadej nie je ziadna? Strasne som smutna kyret mi zatial nechcu robit ze pockame kym nezačnem krvacat ze sa vycistim mozno sama 😞
Neviem, ci sa tym mysli, ze este nevidno akciu srdiecka ale ja som mala srdiecko viditelne az 9tt. 7tt nebolo vidno akciu
Stres nepomoze, daj si coko a verim, ze to dobre dopadne
Zial v tomto tyzdni by uz malo bit aj srdiecko...ty mas prazdny gestachy vak, cize anembryomolu...z toho bohuzial uz nic nebude...je mi to velmi luto... Viem ako sa citis...ja som prisla v prvom trimestri o 5 deti...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lemon_99 viesco u mna to bolo rovnake,dokonca narastol mini zlkovy vak apson..ale zacala som spinit,tyzden mi dr vravelavydrzat vydrzat a po tyzdni som toho mala uz plne nervy,rano som k nej nakluśa a rovno ma poslala na kyret..to cakanie je strasne..tiez mi hcg rastlo pomaly,aj vak rastol bolo tam vidiet zmenu.. no bez uspechu..je mi to luto :(