Prázdny gestačný vak v 7. týždni + 4 dni bez embrya

31. máj 2023

Ahojte, mám zmiešané pocity. Bola som u dr na potvrdenie tehotenstva. Dr mi urobila sono zo spodu, nález bol prázdny gestačný vak bez plodu, ktorý zodpovedal 7+1, čo by aj sedelo. Za 10 dní sa máme ísť ukázať. Žienky stalo sa vám, že sa vám na ďalšej kontrole už bábo ukázalo ? Mohlo sa stať že ho ešte nevidela ? Mimomaternicové to nie je, všetko je tam kde má byť. Včera som volala o výsledky krvi, Dr povedala že všetky vyšli tak ako má byť. 😔

autor
31. máj 2023

Nemám žiadne ťažkosti, nespinim, nekrvacam. Príznaky mam.

danginko
31. máj 2023

Ano stava sa, aj moje predosle tehotenstvo skoncilo same cca v 10tyz(kedy sa mi sam spustil potrat) a v 6-7tyz bolo tiez vidiet iba vak a nic v nom. Bohuzial, tak to aj ostalo🤷‍♀️

janababana
31. máj 2023

Dobry den, ja som to mala podobne - tiez dr videla vak a nevidela plod cca v tom obdobi ako u Vas. Truba som citala tu na MK o prazdnych gestacnych vakoch, a potom som sa jej rozrevala ked mi na dalsej kontrole ukazala bijuce srdiecko 🥰 drzim Vam palce a ak mozem odporucit - uplne zabudnite na MK pocas tehotenstvaa ani si nic negooglite. Nic tym nezmenite iba sa vyplasite a to je kontraproduktivne.

autor
31. máj 2023

@janababana prečítala som už asi všetky články o prázdnych gestacnych vakoch a hladala som nejaké povzbudivé slova… 😑 toto ma veľmi potešilo 😊 a budem dúfať to najlepšie. Vcera mi tiež ta doktorka vliala kus nádeje. Tiež už sme si s manželom poplakali lebo bábätko vymodlene. Uvidíme za par dni. Dovtedy sa už len nezblaznit.

floki1994
31. máj 2023

Nuz je to uz 8tt ..tam by sa uz nieco ziadalo aaale clovek nikdy nevie...netreba stracat nadej a nezufat...aj tak to nedokazete ovplyvnit...o par dni budete vediet..este stale sanca je ;)

e1i
31. máj 2023

U mna to bola anembryomola

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanaa239
31. máj 2023

Ja som bola včera 7tt+5 a bolo vidno akciu srdiečka 1,34 cm nejak.Drzim palce.

monika259200
2. jún 2023

Tiež sa mi to stalo minulý rok koncom leta. Začala som krvácať ešte v deň keď som bola u dr na sono. Gestačný vak rástol ale nič v ňom. Vyčistila som sa sama nebola potrebná kyretáž. O 4 mesiace sme sa posnažili o druhé a to už vyšlo. Všetko v poriadku a bábätko rastie ako má.

autor
2. jún 2023

@monika259200 a v koľko tt si bola ? Ja som začala špiniť predvčerom už som si dala aj alchemilku tak dufam že sa vyčistim tiež sama

monika259200
2. jún 2023

Nejaký 7-8 tt myslím

autor
4. jún 2023

Vcera sa mi telo začalo čistiť. Takže zázraky sa nekonajú. Ideme ďalej 🙂🙃 dufam že skôr či neskôr to vide

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre