Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať či sa tu nájde nejaká mamička ktorá mala v 6 týždni prázdny gestacny vak? Doktor mi narovinu povedal, že to nevyzerá dobre.Mam prísť o týždeň na kontrolu,ale že keby som začala krvácať tak mám ísť hneď do nemocnice.Menstruaciu som mala 8.1-11.1. potom som mala spinenie 28-29.1. ďalšia menštruácia mi prišla 3.2.-6.2. ale tá už bola taká slabá.. Ďakujem
Aj ja som mala v 6tt len gestacny vak a doktorka povedala ze je to normalne...teraz sa ma nas "vacok" coskoro narodit🙂
@sagaa to verim. Tiez som citala dookola diskusie a bola z toho nervozna. Ale staci, ze bola posunuta ovulacia a tym padom je to cele posunute. 6tt je este skoro, nenechaj sa znervoznit, krpec ma este cas sa ukazat. Cim neskôr kontrola, tym ma viac casu 🙂 drzim palce, ale ver, ze bude dobre. Mas tu kopec prikladov, ze tyzdne a tabulky co ma kedy byt vidno nic neznamenaju.
aj ja som mala v 6tt prazdny vacok,bola som nervozna,lebo pri starsej v 5+2 uz bilo srdiecko, ale dnes ten prazdny vacok ma 15 mesiacov
@evicka530 no dopadla som tak že ma poslal na kyretaz... Gestacny vak je neforemný a prázdny.Musim si dať spraviť anestéziológicke vyšetrenie a ísť sa objednať na kyretaz..No stále dúfam, že sa vyčistim sama a nebudem musieť podstúpiť operáciu pod narkozou.Chcem to mať čo najskôr za sebou a pokúšať sa o bábätko lebo to je to čo nám s partnerom veľmi chýba.
Citala som, ze zeny pockali tyzden, dva ... A prislo to samo. A keby neprislo, aspon ta zase skontroluju.
@sagaa To ma mrzi
@danielina30 asi to tak malo byť.. čo už
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sagaa ja som mala v 5+3tttiez prázdny vak, tiež ma strasili. Týždeň na to už bol plodik ;)