Ahojte maminky. Podla sona som 6+5 , podla poslednej menstruacie 6+3. Ked mi na pohotovosti, robili kontrolne sono, lebo som mala slabulinkoruzovy vytok, ale velmi malo, zistili,ze vacok zodpoveda 6+5, ale pold nie je vobec vidiet. Stalo sa to aj vam? V utorok mam ist na kontrolu. Velmi sa bojim, ci sa tam ukaze plodik a srdiecko. Ak sa vam to stalo, kedy sa vam babo ukazalo?
@amdrejockaful jeej to vazne? Takze este nemusim mat uplne hlavu v smutku? Gratulujem k babatku 🙂
🙂 myslím, že nie.. treba počkať 🙂
Dakujem. Snad sa tam drobatko objavi
nestrácaj vieru... 🙂 daj vedieť ako to dopadlo 🙂
Jasne, urcite sa ozvem. Uzivaj si tehulkovanie
Tak ako to dopadlo???
Aj ja som bola v 8tt a srdiecko nebolo vidiet az v 10 tt a teraz vedla odfukuje v izbe..drzim palce😄
@andrejockaful prepaaaac, ja som sa zabudla ozvat ☹ tak nastastie je vsetko ok, bubulko si krasne byva v brusku a srdiecko veselo bije. Dakujem vsetkym za podporu ♡
@sunflower80 tesiiiim sa s tebou 😉
@andrejockaful dakujeeeem. Krasne polojne a vesele Vianoce
Ja som sa rozhodla ze pockam s prvou kontrolou do 9tt aspon.Predne tie to stresy som Mala.Jedno mam,druhe potrat:(
@uktehu to ma mrzi. Ja musela ist na pohotovost kvoli spineniu. Inak by som sla na poradnu az 15.12.
@sunflower80 podobne 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala podobný stav... bola som v 7+1 a na sone nebolo vidieť žiadnu akciu srdca iba prázdny gestačný vak... o týždeň som bola na ďalšom sone, kde už bolo vidieť slabú činnosť srdiečka... dnes som v 23+6 a veeeľmi sa z toho tešíme 🙂