Prázdna čierna bublinka v 10. týždni

4. nov 2024

Ahojte dievčatá. Dnes som si na poradni vypočula azda to najhoršie, čo môže byt. Moje bábätko gynekológ nenašiel :( Vravel že sa to mohlo stať pred týždňom, alebo aj viac. Nechcem tomu veriť :( Posledné dni mi konečne vykuklo bruško, nekrvacala som, nič ma nebolelo. Robila som si práve tehu test a stále sú tam 2 jasné čiarky. Vôbec nie slabe :( alebo slabnúce. Ako dlho po potrate môžu byt v tele HCG hormóny? Keby ho tam našiel bez bijúceho srdiečka tak by som to pochopila, ale nenašiel nič :( Prepáčte som zúfalá a zlomená :(

marhulka13
4. nov 2024

Ja som už trikrát potratila , tak viem, ako sa cítiš. Hcg sa drží rôzne dlho, aj niekoľko týždňov, kým bude úplne negatívny test, záleží, koľko si mala. Drzim palce

autor
4. nov 2024

@marhulka13 Ďakujem 🫶🏼

sassy_girl
4. nov 2024

prajem veľa síl,nabudúce sa to už určite podarí🙂 s HCG je to individuálne, mne test ešte týždeň po pôrode, neviem presne ako dlho to bolo, možno dlhšie, ukazoval že som tehotná ( mala som jeden doma tak som si zo srandy urobila)

domka222
4. nov 2024

Hcg sa bude držať kým sa nespustí čistenie a môže byť zachytené ešte aj v miernom množstve po ňom.

rachel36a
4. nov 2024

Kým mas v maternici gestacny tak, tak hcg sa bude držať...tiez som si presla anembryomolou...zial...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. nov 2024

@domka222 Ďakujem za info 🤍

autor
4. nov 2024

@rachel36a čítam čo to je anembryomola, u mna to toto asi nebude. V 7tt som bola na sone a bolo krásne vidieť embrio. Bilo mu aj srdiečko, teraz babo už v maternici nenašiel :(

domka222
4. nov 2024

Ja som mala tiež tak 2x. Akcia srdca a potom už bez akcie a aj sa zmenšilo. Ono po odumretí sa ako keby "vstrebáva".

maminkadeticiek
4. nov 2024

Ja len zareagujem,ze to nie je to najhorsienco sa ti mohlo stat.Na svete su ovela ovela horsie tragedie,rodicovske tragedie.Potratom skonci 50% tehotenstiev.Zazili sme to mnohe,aj viac krat.

autor
4. nov 2024

@maminkadeticiek ja viem že sú aj horšie tragédie ale TOTO je pre mňa osobne tá najhoršia, akú som zažila, ktorej som sa bála a ktorú neprajem nikomu a modlim sa, aby som ju už viac nezažila nikdy. Mám už 2 deti, viem aké to je keď v tebe rastie život, keď sa narodí a to všetko okolo toho a potom sa ti stane TOTO a o všetko čo mohlo byť prides, pretože tvoje dieťa zomrelo

lienka.7
4. nov 2024

@autorka je mi to veľmi luto 😔 mozno by som skúsila ešte nech ma pozrieť iný lekar, či v nemocnici, musi byt dobre sono.
Lebo keď si nekrvacala ani nič podobné, je toto veľmi divné.

domka222
4. nov 2024

@lienka.7 nie je to divné. Stáva sa to,že žena nekrváca a nemá bolesti aj napriek tomu,že plod je mŕtvy.

monnci2226
4. nov 2024

autorka velmi ma mrzi tvoja strata a prajem ti vela sil! ❤️ drz sa!

mariac91
4. nov 2024

Ahoj , veľmi má mrzí tvoja strata. Na povzbudenie - stalo sa to sj mne presne v 10 týždni - akurát ja som tam ten plod mala len mu prestalo bit srdiečko. Nasledovala na druhý deň kyretaz. Bolo to teraz v januári tohto roku. Mám tiež dve deti - tiež má to veľmi bolelo , no vzala som to tak, že asi by bolo choré. Dr mi odporúčala 3 mesiace počkať a znovu sa začať snažiť. No pre svoju psychiku som sa rozhodla počkať na prvú menštruáciu a hneď na to sme sa snažili. Podarilo sa vlastne okamžite . A to pritom a to babo o ktoré še prišli sme sa snažili 1,5 roka. Vraj po vyčistení je maternica pekne prekročená a je najvyššie riziko , aby sa ujalo. Verím , že vaša strata veľmi boli, no skús sa nejak cez to preniesť. Každý je iná osobnosť , niekto trúchli dlho , niekto ako ja si povie , že to tak proste banbozko chcel a možno by dieťatko bolo choré. Proste som sa tomu smútku postavila , poplakala si a povedala si, že mám dve zdravé dcéry a nič nie je stratené. Aktuálne už o mesiac rodím 🙏 verím, že aj vy sa cez stratu prenesieme a čoskoro sa budete tešiť z 2 čiarok na teste 🙂 prajem veľa síl

rachel36a
4. nov 2024

Jaj, ja som myslela že nebol plod v gestacnom vaku...to je anebryomola, ked rastie gestacny tak ala nevyvija sa plod

autor
5. nov 2024

@mariac91 ďakujem 🤍🤍

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre